- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
válasz
Tankblock #13753 üzenetére
Lehet, hogy ez kicsit gáz, de nincsenek jól definiált elvárásaim, inkább csak ötletelni akartam, hogy milyen úton módon lehet megközelíteni egy ilyen problémát. Felmerült bennem, hogy a macskánk nyakába lehetne egy gps trackert kötni (nem nyomvonalat rögzíteni, csak a pillanatnyi pozit lekérdezni), ami csak rövid távon működik, mondjuk wifi/433/bt/loran küldené a koordinátákat, de mivel nem akarom óránként tölteni, jó lenne, ha keveset fogyasztana, mikor nem érdekel a holléte. (Érzésem szerint ez a terv több sebből vérzik, kezdve az én képességeimmel..) Mondjuk mivel nem kritikus, hogy azonnal jöjjön az infó, lehetne hogy a lekérdezést addig ismételgetem, amig bele nem találok egy olyan ablakba, amikor éppen aktív a vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest