- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Én a másodikat választanám. A sima, eredeti Arduino-t. Kábelből én ajánlok még egy olyan csomagot, amibe olyan kábel van hogy tűs, beledugós. Kellesz még egy motorvezérlő Én ilyet használok, de az változik attól függően, hogy miylen motort használsz. Én robot építek, ahoz nekem még kellett: fotoellenállás,a fényérzékelőhöz, led a fényérzékelőhöz, ellenállás a ledhez előtét ellenállásnak, én vettemegy 4 kerék meghajtású robot vázat is, távolságmérő szenszort, rf kiegészítőt ha több robotom lesz tudjanak kommunikálni.
Attól függ mit szertnélmegoldani, hogy mit kell vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 2025 - Íme a 26. héten megjelenő játékok listája
- 3D nyomtatás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged