- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Na, így már okés.
Amúgy oda az 5V feszültséget nem értem, vagy csak nekem furcsa, hogy az NPN tranzisztorokra +5V is és GND is megy, a PNP-kre meg csak +5V? Mivel nem igazán értek hozzá, elhiszem, tényleg, csak furán néz ki, hogy nem szimmetrikus.
Azért csináltam Paint-tel, mert nem gondoltam, hogy ennyi mindent berajzolok, először csak földobtam egy képet, hogy így gondoltam összekötni a led-eket, de aztán írtad a tranzisztorokat, ellenállásokat, mondom akkor már folytatom Paint-tel.Pedig PSpice is van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest