Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tankblock #7751 üzenetére
Miért ne lehetne használni ezeket? Csak oda kell figyelni az alapértelmezett jelszintjükre boot alatt.
Nálam pl. az IO2 bemenetként funkcionál, ami alapállásban magas impedanciájú (nyitott áramkör, pl nyomógomb húzza földre) és így oda húzza a kontroller ahova akarja. Persze boot alatt nem nyomogatom.
IO15 nálam egy tranyó bázisára kapcsolódik, tökmindegy hova húzza, max felkapcsolja az adott áramkört arra az egy másodpercre.
IO12 meg egy MPU-6050 interrupt pin-re van kötve, nos ez meg elvileg semmit nem csinál, amíg fel nem ébresztik az I2C csatornán a modult. Bár nem tudom ez a port alapból lebeg-e a modulon, ezt még ki kell nyomoznom.)
IO0 meg egy kimenet lesz hasonlóan egy tranyóval, mindegy milyen szintet vesz fel boot-kor.
És ezzel lefoglalva az összes elérhető IO port az ESP32-n.
Kivéve persze a flash portjai, nem is értem azok miért vannak kivezetve.Szerintem nem kell félni ezektől, elég csak egy kis körültekintés.
A "leghülyebiztosabb", ha egy NO kapcsolóval bemenetként használjuk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest