Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
Tomi8822 #7539 üzenetére
Nem fordul le IDE-ben vagy mi a baj vele? Valamit azért írhatnál. Most ezt a sok linkelt könyvtárat nem töltöm le, ha nincs meg nekem, milyen lap amit használsz, kicsit bővebben kellene szerintem.
(Én sem vagyok profi, sőt azért keveredtem ide, mert programozás technikai kérdésem lenne. (Saját kódom működik, de valószínű van elegánsabb/hatékonyabb módja is egy bizonyos funkciónak. Csak az én dinnye fejem nem érti a megoldást.) Épp visszaolvasgattok, hátha más is feltette már a kérdést. Meg mindjárt nézem azt is, Wemos D1 mini vagy ESP8266 esetleg ESP32 legyen amit megrendelek.
Nem tudom ugyanis elsőre mi az ajánlott. Eddig csak AVR boardjaim voltak, 1 hete használok STM32DUINO-t, és hát a kakaó , ami benne van, megtetszett nagyon. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest