Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-

Ez alapján a kép alapján összekötöttem az alkatrészeket. Annyi a különbség, hogy csak 2 motor van, szervo sincs, és csak 4db 2300mAh AA aksi. Az ég világon semmi nem történik. Előtte az arduinóra rátöltöttem a programot ami a codemahal oldalán van.
A motorok jók, az arduino is működik ha közvetlen arra kötöm az elemtartót. Hibás esetleg a motor vezérlő? Motorok nélkül is néztem, akkor se történik semmi. (tuti nem kap áramot az arduino, mert nem is világít egyáltalán). Ha csak simán a motorvezérlőre adok áramot, akkor el kéne indulnia a motoroknak, vagy lehet tesztelni valahogy, hogy működik-e?
ps: Látom elvileg villágítania kéne egy lednek rajta... hát ezen semmi nem világít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Revolut
- BMW topik
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold