Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
Uraim, van mód arra, hogy egy arduinot digitális hangerőszabályzásra használjunk?
Találtam itthon 2 régi hangfalat, van egy 2x12W-os erősítő modulom is, gondoltam összeházasítom a cuccokat egy aktív PC-s hangfallá, de ha megoldható, akkor nyomógombokkal szeretném a hangerőt szabályozni. Természetesen a DAC-tól jövő jelet szeretném szabályozni, ami ha emlékeim nem csalnak, akkor 75mV környéki feszültséget jelent, gondolom ezt még elbírja az arduino.
Keresgéltem a neten, de nem találtam nekem megfelelő dolgot, vagy csak rossz helyen keresgéltem.
A méret miatt elsősorban egy attiny85-ös lapkára gondoltam, van is itthon egy ilyen:Tudom, hogy egy potméterrel jóval egyszerűbb lenne, de az élet szép, megbonyolítanám egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest