- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Postas99 #23455 üzenetére
asszonynak szoktam rajzoltatni vele, pl. karácsonyos-elfes kép, ilyesmi. Arra jó. Próbáltam statisztikai számításokra rábeszélni, erre ajánlott programot -fizetőset- amivel oldjam meg.
Pont az lett volna a lényeg, h ne én szívjak vele, ha azt akartam volna, akkor megoldom excelben...
Biztosan lesz ezekből valami, de még nagyongyerekcipőbenbébi rugdalózóban jár.Adatgyűjtésre is nagyon jó, de azt is a meglévőkből ollózza ki. Ha a githubon marhaság van, akkor azt kapod. Szal. nálam egyelőre csak egy plussz a gugli és a fórumok mellett, de nem váltja ki azt. És jobban is bízom pl. az "itt lakók" véleményében/tapasztalatában, mint amit az AI kidob.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest