-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ViZion #23012 üzenetére
Biztosan lennének erről videók, de sajnos a keresőszónál rögtön elakadok! Ugyanis ez nem egy gyári napelemes rendszerről kapná az infókat, hanem egy maszek gyártmányú DHT11-ről vagy egy BME180-ról! Azokat fel lehet küldeni a helyi hálózatomra egy ESP-vel. Úgy viszont csak az aktuális értékeket tudom megjeleníteni és nem a linkelt módon, látva az esetleges változásokat. Első körben egy szimpla napelem értékeit szerettem volna így monitorozni, majd később jöhetett volna a bonyolítás...Ehhez szerettem volna segítséget kérni, de ha nem írom le rendesen a kérdésemet, akkor válasz sem fog jönni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest