- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm hálásan is hogy segítesz és értem is már hogy - éppen is hogy szerencsém van mert az ettől is elavultabb kártyákhoz már abszolút nincs támogatás, most ujjat is tanulhattam is tőled és köszönöm a támogatásodat.
Tehát a Geforce 8000 széria ujab mint a Geforce 9800 Gt, ezt jól is gondolom és jól is értelmezem?
A lényeg a lányomnak a gépén, most látszólag is minden jól is működik.
Az inxi -G szerint is van OpenGL: renderer: Geforce 9800 GT/PCIe/SSE2, version: 3.3.0 Nvidia 340.106
A glxinfo is ezt írja hogy direkt rendering: Yes
Még egy kérdésem is van a Diablo 2 játékkal is kapcsolatban, tudom kell a Playonlinux, de előtte kell telepítenem is még valami 32-bites drivert, ha ígen légy szíves még ebben segítsél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces videók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged