Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm hálásan is hogy segítesz és értem is már hogy - éppen is hogy szerencsém van mert az ettől is elavultabb kártyákhoz már abszolút nincs támogatás, most ujjat is tanulhattam is tőled és köszönöm a támogatásodat.
Tehát a Geforce 8000 széria ujab mint a Geforce 9800 Gt, ezt jól is gondolom és jól is értelmezem?
A lényeg a lányomnak a gépén, most látszólag is minden jól is működik.
Az inxi -G szerint is van OpenGL: renderer: Geforce 9800 GT/PCIe/SSE2, version: 3.3.0 Nvidia 340.106
A glxinfo is ezt írja hogy direkt rendering: Yes
Még egy kérdésem is van a Diablo 2 játékkal is kapcsolatban, tudom kell a Playonlinux, de előtte kell telepítenem is még valami 32-bites drivert, ha ígen légy szíves még ebben segítsél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Elite: Dangerous
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest