- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azért kérlek vegyél vissza magadból. Megpróbáltam segíteni, de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak? Amúgy meg tényleg ne telepíts Arch-ot ha nem vagy képes utánanézni mi az az AUR, főleg ha nem találod meg a KDE System Settings-ben az Input Device - Configure Layout szekciót. Ugyanazt csinálod, mikor azt mondtam hogy a /tmp az ramdisk, de szerinted nem mert te nem tudsz róla és akkor az biztos nem úgy van.
Szerk: AUR-ban fent a Firefox ESR és egy kattintással telepíthető yaourt vagy pacaur segítségével. Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB