Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak?

Nagyszerű! Ezek szerint tényleg azt gondoltad, hogy én Cinnamon alatt akarom használni a KDE plasma5- jét?
Pár disztróban használtam már KDE- t és hidd el, hogy harmadannyi opció volt a control centerben, engem nem lepett meg, mert mondtátok, hogy úgy kell felépíteni az Archot.
AUR-t ismerem, de itt nem volt elérhető, biztosan én csináltam rosszul az Evo- s telepítést, de csomó dolog egyszerűen nem volt! Biztosan nem könnyű ezt neked elkfogadni, mint azt sem, hogy a /tmp az nem ramdisk, legfeljebb qvázi ramdisk!
Újra említem, hogy attól még, hogy valaki nem archguru, csak egy home user, még nem totál idióta, csak bénázik egy számára ismeretlen rendszerrel.
Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom! 
Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t

No, ezt nem kellett volna írnod, mert épp 2-3 hete frissült az ESR 31.4- re! Ezt hol hallottad, hogy az régi? Mint tudhatnád, az ESR nem kapja az újdonságokat tartalmazó frissítéseket, csak a biztonságiakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom!
BoB