Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
TechN7ne #3226 üzenetére
Oda írtam, hogy sorolhatnám. Telefon tokot is vettem gyárit 7.900 HUF. (16pm) Nevesincs gagyi kínai tokot mint említettem nem használnék. Ha neked jó használd. Az előállítási költség teljesen mindegy, de akkor se hasonlítsd össze a gyári dolgokat ismeretlen kínai csodákkal. Az hogy százszor jobb meg vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest