Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatu-1981
tag
Sziasztok! Android után csatlakoztam egy 15 PM-mel. Még ismerkedek az IOS-szel. Arra van lehetőség, hogy az always on displayen ne jelenjen meg az utoljára nézett youtube vagy spotify szám és widget? Azt tudom, hogy ha kilövöm az appot használat után, akkor nem jelenik meg, de nem akarnám mindig bezárni. A beállítások, értesítésekben kikapcsoltam a lock screen-t mégis ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő