Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az utóbbi idő termése a jobb darabok közül való.
Elsőként itt volt az Usagi Drop.
josei / coming of age / slice of life / noitaminA / loli
Kezdjük az elején; a grafikai megvalósításon látszik a történet josei-mivolta - kellemes akvarell színek és festés az amúgy egyszerű háttereken. De pont ez a könnyedség adja a képek melegségét. A karakterdesign is a josei-vonalat követi, s bár helyenként elnagyolt, mégis határozottan pozitív összkép a végeredmény.
A soundtrack-ek aranyosak, kiváltképpen az OP.A történet mélységeibe nem megyek bele, legyen elég annyi, hogy egy megható és kedves elbeszélés, amint a 30 éves Daikichi magára vállalja a 6 éves Rin nevelését.
Érzelmes pillanatok és végtelen báj, ami ebből a sorozatból árad. Néhol humoros, néhol picit komolyabb, de mégisRin ---> <3333 ("Kore wa ase!" ~ Ooooh...<333)
ÉN. IS. AKAROK. EGY...hagyjuk...
----------------------------
shounen / iyashi-kei / hystorical / loli
Ez is egy végtelenül aranyos kis sorozat.
Iyashi-kei volta miatt még nyugodtabb légkör jellemzi, mint az "átlagos" slice of life-okat. Ez persze nem baj, sőt; kifejezetten értékelem, hogy nincs benne IGAZI konfliktus.
A grafika valami gyönyörű - kifejezésképpen a hátterek, épületek, műtárgyak és ruhák. Nagyon igényes munka.
A soundtrack-ek is tükrözik a nyugodt hangulatot.A történetben Yune párizsi életbe való beilleszkedését kísérhetjük figyelemmel.
Egyszerűen imádnivaló karakter. Ilyen lánykák nem is léteznek... ;___;Akinek csömöre van a pergő akciótól és fröcsögő belsőségektől, remek megnyugvást találhat ebben az alkotásban is. Az Usagi Drop-ra jellemző melegség itt is elönti az embert (bár talán nem annyira, mint a josei mű esetében). Itt-ott még egy kevéske fanservice is előfordul.
Yune ---> <333
----------------------------
seinen / comedy / drama / psychological / angst / coming of age / slice of life / tragedy
Ez egy alapmű. A hikikomori lét viszontagságait és céltalanságát mutatja be ez a 24 részes sorozat.
A grafika átlagosnak mondható, bár némelyik karakter design-ja meglehetősen kellemesre sikerült. Az OP nem rossz (de nem is maradandó), ellenben az első ED valami brutálisan kész.
Helyenként humoros, helyenként drámai (főleg a történet közepe után kezd igazán megkomolyodni), a készítők szerintem remekül játszottak a végletek adagolásával. Néhol egészen érfelvágós hangulat lengi körbe a monitort, néhol pedig a rekeszizmokat próbálod lazítani. Egy igazi görbe tükör az egész.
Az egyetlen, amit sajnáltam, hogy nem kapunk igazi lezárást, ill. valamiféleképpen mégis, de én hiányoltam BIZONYOS dolgokat. Ennek ellenére kötelező megnézni.
Misaki-chan ---> <33
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest