Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan #8022 üzenetére
Azért kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből az egészből... mangát nem olvasom, így ez nekem totál új dolog.
(Bleach 300+ ep.) SPOILER
Jahm, Karin-ék elég sokat nőttek, de ennyi idő elteltével kellett is. Ami még szembetűnőbb, az Orihime volt... neeee.... lassan már Rangiku version 2.Eh, a Bleach is új korszakot nyit.
SPOILER ENDEgyébként maga a rajzstílus is elég sokat változott így a ~300+ rész alatt. Elején pl. nagyon otromba volt, nem is tetszett.
pl. Ichigo: v1; v2; v3. V2-nél megállhatott volna a fejlődés, most már túl nyúltpofájú szegény. Jó... "felnőtt" a gyerek.#hoffman_ : Látod, én ezért nem nézem meg az OP/ED-ket, csak évad/szezonzárások után, máskülönben agyonspoilereztetem a fejem. Tudod, én szeretek meglepődni a dolgokon.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest