- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
janaman01 #5199 üzenetére
Az esetek többségében a tolatókamera RCA-ja mellett van még egy szál, pont erre a célra.
-
gjoco1
addikt
Üdv !
Nagyon nem fejegység kérdés , de hátha . . . .
Esetleg nincs közöttetek , akinek van Parrot kit CK 3100 s kihangosítója ? Szeretnék privátban értekezni . 😁
Köszönöm ! -
dane
senior tag
Sziasztok,
van egy androidos fejegységem amiben egy 8227L chip van. A típusa ALPS ff-5000. Egy firmware frissítés után az történt, hogy a kép nagyobb volt mint a kijelző natív felbontása. Kaptam egy javítási javasltatot, de most már se kép se hang. Úgy néz ki sikerült brickelni. Van valamilyen helyreállítási folyamat? Úgy tudom, hogy USB kábelen, ha rádugom gépre akkor fel kellene ismernie a windowsnak de nem ismeri fel. Van esély feltámasztani vagy felejtsem el?
-
carisma84
újonc
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni a kepen lathato androidos fejegyseggel kapcsolatban!
Ezen hogy lehet androidot frissiteni mivel a 6os verzio van rajta ,igy nem tudom letolteni sem a waze alkalmazast es a youtube sem indul el,frissiteni meg nem tudom a play aruhazbol!
A masik gondom az lenne hogy gyujtas raadasa utan kapcsol a fejegyseg de 21es hangeron akar mindig bekapcsolni!
Neztem minden beallitast,a factoryben is de nem talaltam semmit sem!
Ezt megoldhatna az android frissitese?
Azt azert hozza kell tennem hogy teljesen amator vagyok ebben a frissites reszben,igy egy teljes segitseget szeretnek kerni!
Koszonom! -
Tamas_81
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
FORD FOCUS MK2 -be vásároltam egy Junsun V1 PRO 4GB/32GB fejegységet CarPLAY miatt.
Céges autóban használtam, és nagyon hozzászoktam. CarPlay csatlakoztatásánál kikapcsolja a rádiót és csak az Apple funkciók működnek. van erre valami megoldás, hogy a háttérben menjen a rádió? és csak hívásnál kapcsolja ki. kihangosító funkciót használhatnám Bluetooth funkción keresztül is, viszont akkor mindig csatlakoztatni kell a telefont, illetve navi miatt netet is kellene osztani a fejegységnek.Van valami megoldás hogy vezetékes CarPlay esetén is működjenek a háttéralkalmazások a rádión?
Köszi!
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Hizpo 7P és 8X fejegység közül melyik lehet jobb vétel? A rádió és erősítő IC mintha jobb lenne a 8X-ben, a CPU pedig a 7P-ben tűnik jobbnak, bár nem sok infó van erről a CPU-ról a neten + a kijelző itt már HD. Árban egyformák. Mivel ezek a kínai fejegységek nagyon egy kaptafára épülnek, melyik lehet a jobban és tartósabban sikerült széria?
-
Szabyka_
tag
Sziasztok, adott egy Punto Evo androidos fejegység ... Android 11 van rajt . A can modul úgy van megoldva, hogy gyujtásra ad 12v-ot akkor kapcsol be a fejegység. Ha ez ki van iktatva, hogy akkor is be lehessen kapcsolni ha nincs gyújtás akkor a power gomb a fejegységen csak a képernyőt kapcsolja ki ...
A fejegység menüjében nem találtak olyan opciót ami a power gomb benyomásának opcióját változtatná meg ... Esetleg valaki találkozott ezzel a problémával vagy csak gyújtással halgassam a rádiót, hogy normálisan ki és be kapcsoljon ? Köszönöm -
gisssa
csendes tag
Sziasztok!
Egy éve vettünk egy a képen látható Androidos csodát.
Pár hét használat után egyszer csak teljesen alapbeállításra állt, az összes gyárilag rátelepített program, pl iGO eltűnt róla.
Azóta, majd egy évig tökéletesen, ment és most megint "lenullázódott", bár pl a tolatókamera beállításait nem felejtette el.Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a problémája?
Előre is köszönöm!
-
rexing13
csendes tag
sziasztok! segitséget szeretnék kérni egy 97 szuzuki swift-ne szeretenék Fejegységet. 50k ig gondoltam. amira használnám naigácio, zeneés rádio. köszi a segitséget.
-
gara1
csendes tag
Köszönöm a válaszod. Az autó egy 2014.12 havi Opel Adam.
Alirol néztem ki francia raktárból.
HUF 36,603.86 45%OFF | Csred 4G SIM 8G Android 11 Auto Radio For Opel Corsa E 2015-2019 Car Multimedia Player GPS Navigation Head Unit Stereo Player
https://a.aliexpress.com/_mK0lMXm -
válasz
pengegyerek #5180 üzenetére
Szia,
Első ránézésre és rákeresésre xda fórumon esélytelen, de ahonnan vásároltad, onnan kellene érdeklődj, mert ők tuti kapcsolatban vannak a beszállítóval. Mikrofon terén nem feltétlen bekötési hiba, mert van olyan is ahol az MCU beállításokban tudod kiválasztani, hogy a külső mikrofont vagy a fejegységen lévőt használja. Valójában a bekötése egyszerű mint a faék, egy mono jack szokott lenni amit be kell dugni a MIC aljzatba.
-
Szia,
Általában igen, ezért a CAN modul a felelős. Autó évjárattól is függ, itt van pl. egy 2021-es PHEV tapasztalat amiből ki lett dobva a gyári és ecseteli a megmaradt / elvesztett funkciókat a tulaja. Milyen autóról lenne szó és mit néztél ki, milyen HU-t ?
-
gara1
csendes tag
Sziasztok! Nagy àltalànossàgban ezek az utólagos Android fejegységek kezelik a gyári park radarokat? Megjelenítik a digitklíma felugró üzeneteit? Illetve egyéb a lecserélendő kijelzőn megjelenő dolgokat?
Elöl hátul gyári park radarom van ,animációt mutat róla a kijelzőm. Van parkolàst segítő rendszer amit még megjelenít, illetve a digitklíma felugró infók. Ezek maradnak? -
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok ✌️
Segítséget szeretnék tőletek kérni az alábbi témában:
Volna egy M706L Android autó fejegységem amin jelenleg Android 8.1 van, lehet e ezt frissíteni újabb verzióra és ha igen honnan tudnám letölteni hozzá a szoftvert? SD kártyán szeretném frissíteni. Másik kérdésem pedig, hogy ebben a készülékben mikrofon is van elméletileg de nekem valami okból kifolyólag nem érzékeli, esetleg bekötési hiba lenne?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Trunky80
csendes tag
Tisztel Fórum társak!
2012-es Fiat Scudo-ba milyen fejegységet javasolnátok? Gyári kormány-vezérlővel működjön.
Előre is köszönöm a javaslatokat! -
Cyberjack
csendes tag
válasz
Oldbiggy #5177 üzenetére
Leginkább menet közben, de volt már, hogy álló helyzetben is újra indult 3x egymás után.
Lecsereltem a gyári lejátszókat, mert azt vettem észre, hogy bizonyos alkalmazasoknal indul újra, de nem az volt vegulis.
Most frissült az MCU, így még rosszabb lett.Most már a canbus is hektikusan működik.
-
Cyberjack
csendes tag
Már nem hiszem, hogy a melegtől indul újra. Megy a venti plusz raktam rá még hűtőbordákat és így is amikor kedve van, akkor újra indul többször egymás után. Elfelejti a beállításokat.
Megy a levesbe a cucc. Ahogy néztem másik romot sem lehet rá rakni az MCU miatt. Még egy gyári vissza állítást megpróbálok és annyi.Most kinéztem egy másik kütyüt.
[kép] Hizpo az alirol. Lengyelből jönne. [link] az alsó sorban a középsőre gondoltam.
Írtam az eladónak, hogy milyen proci meg MCU van benne. -
kishegyi
csendes tag
Szia!
Azoknál az eszközöknél, ahol nincs feltüntetve, vagy esetleg az van a megjegyzésbe, hogy "Gyári kormány-távvezérlővel kompatibilis" vagy "Kormányvezérlés: Beépítve" ott nincs szükség? Mert van akkor olyan, ahogy te is írtad, aminél fel van tüntetve, de nem tartozék, van ahol fel van tüntetve + tartozék is, de van ahol csak a fent leírtak vannak. Azoknál nem szükséges vajon?
-
roti86
őstag
válasz
kishegyi #5172 üzenetére
Szia!
Ott van a lerásban az emagon: "Kormányról vezérelhető (CAN BUS rendszerű autókhoz típus szerinti adapter beszerzése szükséges)"
Kelleni fog a canbus, de ha olyat nézel, akkor alapból jár hozzá, példa Aliról
-
kishegyi
csendes tag
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Alany egy Seat Altea XL 2009's évjárat.
Az alábbi (képen látható) óracsoporttal, illetve multikormánnyal.Szeretnék 2DIN-es felegységet beszerelni az autóba az alábbi helyett (képen szintén látható), viszont olyat szeretnék aminél a kormányvezérlés is működik (jelenleginél működik - zene váltás, hangerő szabályzás stb., csak a mobil szinkronizálás nem megy, annak az okát ismerem, már régebben kitárgyaltam).
Amennyiben veszek csak a példa kedvéért:
https://www.emag.hu/magyar-menus-2-din-2-gb-rammal-szerelt-android-11-autoradio-16-gb-hattertarral-4m2g16v/pd/DYR8FYMBM/?X-Search-Id=58aaf6e940c332ed166d&X-Product-Id=59308130&X-Search-Page=1&X-Search-Position=20&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
Ami kormány távvezérelhető, akkor szükségem lesz-e CANBUS-ra vagy analog veszi a jelet?
Előre is köszönöm!
-
zimi40
friss újonc
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem működik a zenelejátszó,csak folyamatosan tölt, de a zenét nem tölti be, valamint a nyelvet nem tudom magyarra állítani gyári visszaállítás után. Minden ötlet érdekel, köszönöm.
-
aero.
veterán
válasz
Cyberjack #5166 üzenetére
Bocsi, hogy belevaú. Elég gyenge eresztés lehet, és kétlem, hogy a melegtől indul újra. Mi lesz nyáron? Az első androidos rádiómat 2015-ben vettem, mai napig működik egy másik autóban és a 70 fokos, napon álló autóban is működött mindig. Azóta volt 4 másik, kettőt mai napig használok folyamatosan, soha semmilyen gondom nem volt túlmelegedéssel. Én a helyedben visszaküldeném és választanék normálisabbat, pl. Xtrons
-
megott
aktív tag
válasz
Cyberjack #5166 üzenetére
Én a műszerfal fedlapját nem furkáltam volna szét, ellenben a készülékét igen, még mindig zárt a doboz, így nem fog lehűlni az életben sem, pláne nyáron. Ja égin és a venti is ahogy látom, toló oldallal van felragasztva, tehát befelé nyomja a gépbe a külvilág mocskát. Azért meg ne sértődj.
-
Cyberjack
csendes tag
-
megott
aktív tag
A hőleadó felület növelése is ugyanolyan fontos lenne és lehetőleg kifelé kellene szívni a készülékből a felmelegedett levegőt, VISZONT illik odafigyelni a beáramló levegőre is, ezt egy egyszerű furatraszter is megteszi amit lehetőleg egy darab (pl)vatelinnel meg lehet szűrni, a nagyobb pormacskák megfogására.
-
mufflinca
csendes tag
Agama és Android fejegység kompatibilitási kérdés: Az Agama beépített hangerőszabályzója és egyben az automatikus hangerőszabályzás nem működik. A HELP-je szerint valószínűleg az a baj, hogy az Agama az android beépített hangerőszabályzóját kezeli, míg a fejegység hangerő állítása nincs az androidhoz csatolva, hanem fizikai gombbal az erősítőt szabályozza.
Erre nincs valami trükk és megoldás?
Nagyon gáz, hogy valaki beáldoz egy drágább android eszközre és közben kiderül, hogy egy olcsó, gagyi fejegységgel jobban járt volna. -
Cyberjack
csendes tag
-
honeker
őstag
válasz
andrisbandi #5149 üzenetére
Ki probáltam azzal is csak a ball oldal szol
-
mumtaz
senior tag
Üdv.
Egy kicsit (leginkább nagyon) elvesztettem a fonalat. ATOTO A6 PRO-m nem igazán váltja be a hozzá fűzött reményeket. Lassan 2 éve használom. Nagyon jó a hangja, de olyan tetű lassú, hogy hihetetlen. Navigációra soha nem használom, mert Google térképet nagyjából 3-4 perc, mire egyáltalán betölti annyira, hogy valamit lehessen kezdeni vele. Ráadásként Android 6-tól újabb nincs rá, de szerintem ez is sok neki.
Valami jobb támogatással megáldott, vagy gyúrhatóbb 2din-es fejegységet szeretnék.
PX5, vagy PX6, ha már lehetőség van rá. Can-bus nem feltétel (a jelenlegi autóm nem can-busos), de jó, ha van rá lehetőség, mert ki tudja, mit hoz a jövő. IPS kijelző azért jó, ha van. DSP sem hátrány, de hát azért az ár is számít, így van, amiről lemondanék, ha úgy alakul.Néztem ezt a Hizpo-t is. Jó lenne megállni 120000Ft környékén, de inkább lejjebb. Ötleteket szívesen fogadok.
Az lényeges, hogy univerzális 2din-es kell. Az autó gyárilag nem 2din-es. Át lett alakítva.
-
Oldbiggy
tag
válasz
kaszás1970 #5148 üzenetére
A beállításokba kellene lenni egy menüpontnak, ahol be lehet állítani a késleltetett kikapcsolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós kamerák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest