- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Johnny077 #5047 üzenetére
Passz, enyém is SUB-os, de nem használom, mert nincs cuccom hozzá(még), viszont az rémlik, hogy van egy ON/OFF beállítás erre a Factory settings-ben is nálam, esetleg csekkold le azt… Most épp melóban vagyok, de ha hazafelé megnézem majd jobban a menüben, aztán otthonról jelentkezem.
-
iceQ!
addikt
Frissítettem a Hizpo fejegységet hivatalos Android 10-re viszont a factory settingsbe nem tudok belépni. Eddig 0000 volt a kód, de ez most változott. Valaki tudja mi az "új"?
-
Johnny077
csendes tag
Sziasztok! Ha már így benne vagytok a DSP témában, ezzel kapcsolatban kérném a véleményeteket, főleg a Csabex-ét. Van egy Idoing PX6 rádióm
és erős a gyanúm, hogy nekem nem működik benne a SUB "potméterem". A hátulján természetesen a megfelelő RCA csatlakozóba van bedugva az erősítő, de a csúszkát mozgatva nincs változás a jelerősségen. Csak egy bizonyos állandó jelszintem van, amit nem tudok változtatni. Szerintetek gyári hibás, vagy én vagyok alulképzet hozzá?
-
Galla007
csendes tag
Sziasztok! Androidos fejegység hangzàsa valóban nem lesz gyári de én vettem alin dasaita autóba való dsp "erősítőt" kb 1,5 éve [kép]
,plug and play kesztyütartóban elfér valóban jobb a hangzàsa https://www.aliexpress.com/item/32951625904.html,
Akkor 36000 Ft körül volt az àra most azért sokkal drágább! -
Hát én speciel nem is nagyon ismerem a Win CE-t, nagyon régen volt egy M700-as Eten-em, de annyira homályba merült az egész WinCE, hogy már nem sok mindenre emlékszem.
Hátha valaki más a topikból esetleg hozzá tud szólni...Na de az még mindig nem derült ki, hogy kifiaborja, honnan van, vagy bármi releváns infó...
-
Oldbiggy
tag
Az EQ beállításoknál külön lehet állítani a hangszínt, hangerőt, az első és hátsó hangszórókon. Nem véletlenül a hátsó hangszórókon szól a telefon?
-
Tegyél egy próbát ezek közül valamelyikkel. Leweegenek igaza van, szerintem is CE ez és nem hogy ehhez, de az ilyen fura MCU verziós Androidokra is nagyon ritka az esély, hogy találj frissítést. Én szereltem be iko-nak egy 2020-as Prius Pluginbe, de ott bizony mindennel egyben 200 fölött is volt, szóval nem egy olcsó mulatság... Persze nem is a legalja egységet kapta és 90%-ban minden gyári funkciója működött, még a JBL gyári erősítő is tette a dolgát. Itt írtam bővebben erről. Mondanám, hogy ránézek, de sajnos tényleg reménytelennek tűnik... Valami infó ahonnan vagy akitől vetted? Egy doboz, link, matrica vagy bármi, hogy tudjuk belőni mi is akar lenni?
-
Adi01
tag
válasz
#85619712 #5024 üzenetére
Nem tudtam, mert kódot kér és fogalmam sincs mi a kód.
[kép]
Szerintem 5 szamjegyet kér, mert ügye az 5. Számjegy után kilép valamint az inditási logo kivalasztásához is úgy engedbe ha beutom a kódot de ott nincs ok gomb. Nulla 5x, egy 5x, vagy 1 2 3 4 5 se jó
ez a win ce ez milyen rendszer? Akkor ezt lehet tényleg nem lehet frissiteni? -
Adi01
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék elsőnek is ehez a fejegységhez létezik újabb szoftver? Lehet ezt sd kartyával frissiteni esetleg vagy valamilyen módszerrel?
[kép]
Másfél éve használom de sajnos egy két hete elkezdett ki be kapcsolni a fejegység és hibát ír ki: [kép]Általabán többszöri indítás után jelentkezik a hiba. Állandóan újraindul de egyszercsak bejön a rendszer.
Voltam autórádió szerelőnél de gyakorlatilag el hajtottak mondván sz@r kínai fejegység így jártam ez szoftver hiba de frissités kinai fejegységhez nincs(ez ügye nem teljesen igaz). Javasolták vegyem le az aksi sarut várjak majd vissza hátha kitisztul memoriája a fejegységnek. Na annyira kitisztult, hogy van egy 4 csatornás erősítő is a kocsiban na az már be se kapcsol így csak a magashangszorokból jön elölről a hang és a hiba is maradt. Nem értek annyira az autohifihez de nem létezik esetleg, hogy elektromos feszültség miatt van meg zavarodva a fejegység vagy valamilyen kábel szakadás a hiba forrása?
illetve tudtok ajánlani olyan autohifi szerelőt aki ha gyári specifikus androidos fejegységről van szó nem hajt el a picsába kb. és mondja vegyek egy másik fejegységet közel 200 ezerért.
Az autó toyota prius 3. -
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Valaki meg tudja mondani, hogy egy Atoto s8 rejtett menüjét hogy tudom előcsalogatni?
Köszönöm. -
honeker
őstag
Ki probáltam a navradio apk....amit tapasztalok egy maszk a gyári rádio felett semmi exrát nem tud csak más a felület..
-
Jaa, ezt nem tudtam
Azt hittem valami más autó, de így már valóban nem mérvadó a gyári. Találtam egyet onnan ahonnan én is vásároltam, merem ajánlani, mert másik topiktársnak is vásároltunk innen és azóta is minden ok. Itt van ez pl., de nézz jobban körül, csak a bolt miatt dobtam be a linket.
-
Hááát, jobb fajta nem nagyon van és a minőségi hangú az a DSP-s verziók amik drágábbak, de a gyári rendszer minőségét az sem éri el, szóval ha nagyon fontos a minőségi hang, akkor vagy a gyári, vagy valami jól ismert márka. Nem azt állítom, hogy élvezhetetlen, de nem jelenthető ki az, hogy minőségi. Sajátom kb egy éve vettem egy Fordba és akkor volt 90 körül, most szerintem drágább, de attól függ milyen autóba kell, mert az is sokat számít.
Fentebb azért írtam, hogy jobb fajta nincs, mert olyanra is volt példa, hogy két különböző gyártónál ugyanaz a fotó volt ahol az épület előtt pózolt kb 30 ember és rafkósan megcserélték az épületen lévő logót, de az összes többi eleme a fotónak nem változott, ergo két különböző "márka" volt
Egyébként ha tényleg meg kellene nevezni egyet amiről pl. többet írnak XDA-n is, az talán a Dasaita ha jól rémlik, de horror áron van ahhoz képest, hogy tudásban ugyanaz mint a többi noname... -
IO.sys
őstag
Sziasztok! Valamikor 150 éve olvastam itt, hogy hol kezdődnek a minőségi hangú fejegységek, akkor azt hiszem 70.000 volt a legolcsóbb. Hol tart most ez a dolog? Mi az alja a jobb fajtának?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Stellar Blade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest