Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
KRISSTUS #6628 üzenetére
Jártam az autóhifi topikban, láttam, hogy androidos témában ide irányítják az embereket. Kár, hogy nincs egyéterlmű ajánlás jó hangú szélesvásznú fejegységre, gondolom oka van. A pénzt más hobby is nyeli, úgyhogy csak apránként és ésszel akarok erre a lejtőre is rálépni. Az autó le lesz cserélve, szigetelés most nem lesz.
De ha már láncnál tartunk, az egész a szűrt tápnál kezdődik, az is egy szép kerek összeg tud lenni.
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
Sziasztok,
Jelenlegi autóhifim áll egy 2003-as Poloból, egy átalakított Blaupunkt CAR 300-ból, amiből kiszereltem a kazetta mechanikát, az előerősítő kimenetére forrasztottam egy jack dugót, ami megy a telefonba és onnan Tidal szól. Itthon komolyabb, DAC-ból, komolyabb erősítőből és hangfalakból álló épített hifim van, az autóba ülve van némi hiányérzetem.Ami fontos, hogy egyszerre szoktam Tidalt és Wazet használni, ezt a szokásomat szeretném megtartani jobb hangminőségben. Most a fejegység lenne fontosabb, legközelebb a hangszórókkal foglalkoznék. Sub nem játszik.
Ami nem szempont: kihangosítás, tolatókamera, névjegyszinkronizáció, bluetooth, hasonlók.
Laikusként olyan vágyálmom van, hogy telefonon megy a navigáció, a fejegységen meg a telefon hotspotjára csatlakozva a Tidal, ami a fejegység jobb minőségű dacján szólal meg. Nyilván ha létezik ilyen, nem a normális árkategóriában találom meg.
Olvastam külső DAC-os megoldásról is, az is érdekelne, ha tudtok infót adni. Ha ez arról szól, hogy a telefonba dugok mobil dac-ot, ami megy a fejegység aux-jára, nekem az is megfelelő, de akkor is jó minőségűnek kell lennie az AUX vonalnak, amihez szintén tapasztaltabbak tanácsát kérném.
Előre is köszönöm.
-
IO.sys
őstag
Sziasztok! Valamikor 150 éve olvastam itt, hogy hol kezdődnek a minőségi hangú fejegységek, akkor azt hiszem 70.000 volt a legolcsóbb. Hol tart most ez a dolog? Mi az alja a jobb fajtának?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest