- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
ne is mond, multkor allok a kedvenc szamtechboltomba elottem egy nyuzuge ki figura, es epp dvd-t vasarol, telon szamologepen szamol hogy 5-6-7 vagy 9 db kell neki. mindezt 10 percig, majd a vegen elokap valami kis igazolvanyt hogy Artisjust bla bla.
mondom neki joember fogd magad azt ne tartsd itt fel a sort es takarodj ki meg nyakon nem vaglak.aztmondja feljelenti a boltot. (no matricas lemezek miatt)
mondom ember ketten vagyunk itt (elado regi haver, meg en) szerinted nem azt fogjuk mondani hogy Te hoztad ide es te akartal eladni ilyen lemezeket a boltnak?Meg ha mar itt vagy add vissza a penzem a memkarira amit a multkor vettem es a csaladi fenykepeimet tettem ra, mert eleve gaz hogy bunozonek titulal egy civil (profitorientalt) szervezet. Aztmondja ilyet o nem tud, mondom akkkor megvarlak a bolt elott es kiverem a szart is beloled mig a penzem vissza nem adod. El is ment

ja kb mellkasközépig ért nekem

Bocs a nagyon nagy offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest