- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
Sziasztok,
vettem ali-n egy Elephone P6000 Pro-t (MTK 6753)kb 1 éve használom már, több custom romot kipróbáltam, jól működött (Antutu-ban 38ezer körül hozott mindig) s egy ilyen CM 12.1-es rom felrakása után eltűnt az IMEI-e...
Korábban is volt már ilyenje, a fenti linken van egy módszer (manual imei programming - engineneering mode-os leírás), azzal sikerült más ROM-ok alatt visszaírni a gyári IMEI-t, de a CM12.1-esben nem volt "CDS INFORMATION" menüpont, s ekkor már hiába raktam vissza egy másik ROM-ot, amiben volt olyan, azzal sem sikerült.
Kipróbáltam a teló hivatalos fórumán fent lévő módszert is: Maui Meta - ezzel sem sikerült (CM12.1 alatt, ha rádugtam az USB-t egyből el kezdett bootolni, be se kellett kapcsolni...ha meg másik ROM alatt volt, akkor meg nem indult el Meta módban, fel se ismerte a telót.
elvielg driverek fent vannak hozzá:
mit cseszek el?
és köszi előre is, egy ideje már tépem a hajam...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest