- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Másik topicból jöttem a problémámmal!
Adva van egy tégla THL5000 telefon, ami már egy éve a fiók mélyén hever, jobb időkre várva! A meghibásodás - anno - minden előzmény nélkül történt. Mókolva nem volt semmi rajta, eredeti állapotban volt. Az egyik pillanatban még ment, majd utána már nem volt életjel! A napokban elővettem és rácsodálkoztam, hogy PC-hez csatlakoztatva még mindig pislog benne az élet, telepített magának drivert, megjelent a soros portok között mint MediaTek USB port (Com3)! Ezen felbuzdulva próbálkoztam adb-vel megszólítani, de nem volt sikeres!
cappa72 topictárs és MTK procimágus adott egy pici reményt, hátha sikerül valamit kezdeni vele!
Ez röviden az előzménye a fent linkelt hibaüzenetnek, illetve a reá adott lehetséges kiváltó okoknak. Megpróbáltam értelmezni a csekély angol tudásommal.
Az első tanács az akku kivét-vissza rakás itt csak némi csavarozással lehetséges, mivel fixen van beépítve. Egyébként ez máris érdekes dolog, mivel ahogy mondtam, lassan már egy éve hever a fiókban! Néha ugyan rádugtam a töltőre, bár nem tudom, hogy töltött-e, mivel nem melegedett a töltés folyamán az akku és a led sem jelzi a töltést. Inkább az USB-n keresztül bejutó 5V-ra éledhetett fel.
Következő lépésként kiépítem az akkut és megpróbálom életre kelteni többszöri töltés-kisütés periódussal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest