Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szia!
Jelenleg a készülék nincs nálam, átadtam egy ismerősömnek, valami Electro-micro-mérnök vagy mi a fene, minden esetre míg én szoftveresen programozok, ő hardveresen bütyköl. Tehetséges a srác, csomó csodát láttam már tőle, ezért bíztam rá, hátha, de megemlítettem itt is, hátha akad valakinek ötlete.
Az általad küldött képet felhasználva tesztpontozó videókkal és leírásokkal vagy "ezer" oldalról szedtem össze a mi micsoda dolgokat, készítettem pontozót meg stb.. Szóval nem tudom fejből, az meg hogy kamerától balra pöcök szerintem senkinek nem mond semmit
Egyébként a szimpla séma;
Fekete háttér, micro-fehér karakterek beragadt CAPSLOCK-al, és ez a szöveg az ERROR; után kb, meg pár kód volt még ott, de több nem. Én sem láttam még ilyet (csak PC-n, de ott BIOS-nak hívják
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest