- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nash2 #106927 üzenetére
Nem veszekedés-
Kolléga szerint az mtk chipsettel szereltek szarok, mert az első szériás nehezebben találtak hóódat.
Aztán innentől kezdve ez már így is van mindnél.
megjegyzem, hogy a régi chipsetes mtk és a snapi 400-as között én annyit vettem észre, hogy előbbire frissíteni kellett az epo fájlt - amit egy ideig automatikusan, aztán manuálisan kellett, na puff - és semmi gondom nem volt vele.Igen, az antenna bütykölése sok esetben viszont minden problémát megoldott és bár lehet erre kifogást találni, de kit érdekelt, ha működik a dolog?
Az újakkal meg nálam egyik telefonnál se volt probléma és ismerve a nagyok árképzését mind a kettő költség optimalizáltnak mondható akkor.
Szumma: kijelenteni és megtéveszteni az érdeklődőket arra vonatkozólag, hogy egyik szar, másik király, nem fair és főleg nem megalapozott addig, amíg nem használtam mind a kettőt huzamosabb ideig.
Pont. -
synar
őstag
válasz
nash2 #103158 üzenetére
Igen én is olvastam ezt a tesztet, azért is lepődtem meg, hogy mások elégedettek a kamerával. A fotóin jelentkező durva elmosódás simán lehet az ujjlenyomatoktól is, tipikus jelenség, ha nem tisztítja le valaki fotózás előtt, próbáljátok ki. Majd kiderül, ha megjön megírom a saját tapasztalataimat.
-
devast
addikt
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a megoldás csak azoknak segít, akiknek a készülékük egyáltalán nem talál műholdat. Akinek talál műholdat, de ha elindul autóval totál instabil/pontatlan, az mindezeket a hajára kenheti. Eddigi tudomásom szerint azt a problémát csak úgy lehet javítani, ha olyan navigációs programot használsz ami közvetlenül olvassa ki az adatokat a gps-ből (osmand, meg még van pár ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flint 2 OFF topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest