-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ed3r_X_ #113912 üzenetére
A barátnödnek: A 40k val eléggé le van szűkítve a kör. Az M2 szerintem jó választás lehet, esetleg kintről egy redmi 2 pro.
Neked: Ez már nem olyan egyszerű. Mik a prioritások? Redmi note 2 ből a prime elég jó vétel és Vagyuláék is kezelésbe vették, a közösségi támogatás biztosított. Most így hirtelen csak a gyengébb üzemidő ami negatívumként eszembe jut, de ez szerintem szoftveres "hiba".
K3 note: kiemelkedően jó közösségi támogatása van jelenleg is, sok féle rom-al. Ami még eszembe jut, hogy a Lenovo hivatalos közleményében jelezte, hogy ez meg fogja kapni a 6.0 ás droidot hivatalos formában.
Meizu: Úgy tudom neki jó supportja van, a készülékkel sincsenek komolyabb gondok, de itt custom romokra nem lehet számítani, elég zárt rendszer.Hardeveres témákba nem mennék bele, azt te is összetudod hasonlítani!
Nem könnyű választás, szerintem ásd bele magad mind3 teló topikjába és a kevesebb hibával rendelkezőt válasszad. - tudom, ez most kicsit " nesze semmi, fogd meg jól.." , de okosabbat nem nagyon lehet mondani, közel egy kategória mind3!-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest