Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Jó ideje elszakadtam a közösségtől, nem követtem annyira a mobilokat. Gondolkodtam most viszont pár új telefonon.
Barátnőmnek Meizu M2-t néztem ki Eustock-on. Van 40-ig bezárólag más alternatíva? Fölé nem tudok menni.
Magamnak meg nem tudom. Néztem a Meizu M2 Note-ot, nagyon tetszik külsőre. De ott van a Xiaomi Redmi Note 2 is (a tesztben voltak azért hibái), és a Lenovo K3 Note (Duliee, te írtad azt hiszem az érintő gondot). Ezek közül melyik ami a leginkább ajánlott? Játszanék is rajta azért. Itt a fő cél, hogy ne legyen drágább 50 ezernél. És a nagyon kínai márkákba se mennék bele, a hármas közül lenne a fő cél kiválasztani.
Kicsit OFF, de én is körbenézelődnék, mit-merre-hogyan, de nem ismerem már, hogy melyik kínai oldalnak van EU-s "kirendeltsége". Valaki tudna segíteni privátban akár, hogy ne itt offoljunk? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest