- Házimozi belépő szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323 #58268 üzenetére
Nem megfelelo kernel a recovery-ben.
Ha nornal modnal is rossz a kep akkir pedig uboot nem-megfeleloseg is lehet. -
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323 #58265 üzenetére
- attól nem lesz tégla..; mutasd mit szeretnél rátukmálni
-
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323 #58263 üzenetére
- mondanám, hogy üsd be: * # * # 114 # * # * , de hiába
-
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323 #58253 üzenetére
- a needrom-ról raknál rá másikat?; mert, ha jól értelmezem, akkor nem mind1, hogy milyen az lcd!
-
PirosHello
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58186 üzenetére
Neked biztosan
Nekem legalább tegyék má rá azt a szép zöld fű színű címkét, hogy ne hiányozzon (by Poldi bácsi) -
khabiN°1
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #57959 üzenetére
Köszi a tanácsot! CWM-mel raktam, de ott semmi változás.
Megpróbálom és majd jelezek!
Mégegyszer köszi! -
mclane_
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #57926 üzenetére
Ja tökigaz, én a Tegra 4est néztem, de az itthon nem nagyon használható.
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #57769 üzenetére
Vannak még csodák a G4 fórumból az üzemidőt illetőleg...
-
padi68
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57769 üzenetére
a htc.n 2 év gari van
HTC Desire 500 (Dual SIM)kártyafüggetlen okostelefon, Glacier Blue (Android)
4,3" (480x800) WVGA érintőkijelző
8MP kamera, Snapdragon 1,2 GHz Quad-Core CPU
Android 4.2.2 Jelly Bean
Garancia: 2 év2 nap: normál használatra gondoltam/ szinte csak telefonálás....
-
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57766 üzenetére
az érdekes, mert akár hányszor kihúzom a telefont, meg visszateszem, többet nem jelenik meg a root felirat...
-
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57764 üzenetére
ja, hogy örökre megjegyezte?akkor jó, köszi!
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #57519 üzenetére
Na értettem én,hogy mire gondol
Anno engem sem a Dual sim hozott ide,hanem a kínai olcsóság -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #57519 üzenetére
Az S4 és a G2 sem rendelkezik két foglalattal.
Csak a kettő együtt.
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57184 üzenetére
Valami friss info van a G2F-rol, mostanaban mar nem lesem a kinti oldalakat. Bele faradtam (es a W100 is jol muzsikal, csak a kicsit nagy tepsi).
-
rabtibus
tag
válasz
CoolBoy323 #57196 üzenetére
Ezt fejtsd ki részletesebben kérlek
-
rabtibus
tag
válasz
CoolBoy323 #57169 üzenetére
szia,
én is azt szeretem, de nem találom, A760-on próbálom keresni és csak az unlocker-t találja meg.
Próbáltam a HD widget-et is megkeresni, de sokmindent megjelenít csak a keresett HD wdget-et nem -
válasz
CoolBoy323 #57184 üzenetére
Így van! Fancy Widgets a legjobb! Megvettem a Beautiful Widgetset is (kukába ment, mert sokszor ébresztette fel a készüléket) és a HD Widgetset is (feleslegesen pakolt fel egy kiló olyan méretű widgetet, amit nem használtam), mégis visszatértem az első választáshoz, a Fancy Widgethez.
-
üszök
őstag
válasz
CoolBoy323 #57169 üzenetére
Ezt próbáltad már?
Kicsit jobb mint a Fancy.(Ez az egyik olyan alkalmazás ami miatt kevés az 512 Ram.)
Olyan mint a HTC Sense. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57139 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #57178 üzenetére
Nekem inkább 194-nek tűnik a 3G-s verzió belőle...
LOL, ha a fehérre kattintok, amit a kereső olcsóbban dob ki, akkor 194 csak. Ha a feketére, akkor már alapból nem a 200 dollár feletti árat hozza, mint a keresésnél, hanem csak 183-at, és kiválaszthatom bármelyik színt (piros, fekete, fehér), és úgy tényleg 177 körül jön ki.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57149 üzenetére
Maga a készülék doboza mindkét oldalon fel volt tépve.
A sárga zacsi is sérült, ragasztott volt, viszont ez nekem is előfordult már pár apróbb dolognál.
A csomagon jelzett és az itthon mért súly kb. 10dkg különbséget mutat. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #57136 üzenetére
Elvileg az első széria nem tudta.
Legalábbis egyes yt videók címei és leírásai alapján. De annyira nem mentem bele, mert nem nagyon érdekel. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #57136 üzenetére
Es tenyleg tudja
Fantorpikus -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #57125 üzenetére
"A G4 nem tud OTG-t egyebkent!!"
-
moy01
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #57125 üzenetére
Én inkább az aksi miatt félek a G4-től . Kicsit nem kevés neki az a 1850 mAh ?
-
Reni38
újonc
válasz
CoolBoy323 #57052 üzenetére
semmit nem csinálok vele,se net se hívások.és merül
-
pruf
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #56989 üzenetére
Ok, ciki... nem cserélte a linket :SS
http://www.geekbuying.com/item/Neken-N6-5-0Inch-IPS-FHD-OGS-Screen-MTK6589T-Quad-Core-1-5GHz-2GB-32GB-12-6MP-Camera-Android4-2-with-3G-GPS---White-323641.html
Sry
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #56941 üzenetére
Még mindig a Coolpad 7235 66 USD-ért.
-
üszök
őstag
válasz
CoolBoy323 #56843 üzenetére
Nézd meg a Z8-at ha Malata Mindenképp. Járt nálam szép kis darab. Csinos mőies.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56837 üzenetére
Akkor se venném meg. Illetve tudtommal azzal se rakható át minden. Inkább vennék picivel drágábban olyat, amivel nem kell szarakodni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56827 üzenetére
ROM: 256MB.
Szívatni akarod magad?
Samsung régi modelljein megszoktam, hogy ha a ROM 256MB, abból a a telepítésre való az kb. 130 mega, ami édes kevés, és mindent át se lehet helyezni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #56704 üzenetére
Az, az akkumulátor rezonancia frekvenciája!
-
GZoli7
senior tag
válasz
CoolBoy323 #56593 üzenetére
Akkor más lesz...
-
Víz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323 #56593 üzenetére
Jogos, szerinted mi lehet a hiba?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56455 üzenetére
Na ez a 4-es nekem nem akart elindulni... piros csíkos kép volt csak az android szöveg után...
Jöhet a próba a 3-massal... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56454 üzenetére
ITT van a 4-es verzió, de korábbi a dátuma, mint a needrom-on a 3asé
most akkor melyik a legfrissebb?a 4eset fogom feltolni... meglátjuk
-
robit1973
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #56441 üzenetére
Én tegnap ezt tettem fel, eddig jónak tűnik. Akksi szerintem is max. 2Ah-s.
-
üszök
őstag
válasz
CoolBoy323 #56292 üzenetére
+1
Ez hasonlít a 12 Dolláros 32 Gigás Samsung kártyához,csak ott küldtek is kártyát.A 109 Dollárét Newman n2-t vevőknek van már valami hír?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56195 üzenetére
Mennyit utazott onnan?
Merült közben, pihent, és be kell állnia, mint minden aksinak 1-2 töltés után. Persze, hogy kevésbé bírta
Most ha azt mondom, tegyük fel lemerült 20%-ra az aksi, töltesz rá +20-at, akkor az a 20% le fog szaladni hamar (tapasztalat szerint)
CoolBoy323:
Értettem, szerinted minek a "Szmájli"?
-
Gyuc
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #56190 üzenetére
najó inkább nem küszködök vele
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
CoolBoy323 #56171 üzenetére
Na hát ez gyorsan megvolt. Köszi szépen :-D
-
ctibor
senior tag
válasz
CoolBoy323 #56114 üzenetére
2G-3G ügyben:
1. A két kártyás, androidos telefonok egy jó része (kb. fele?) csak az egyik SIM helyen tud 3G-t, és ezt jelzi is a kártya foglalatánál.
2. A másik, növekvő része mindkét kártyahelyen képes 3G-vel kommunikálni, a Beállítások menüben ki kell választani, hogy melyiket szánod 3G-re (az újabb típusok általában ilyenek, de ez sincs kőbe vésve, van köztük is az előző kategóriába tartozó teló).
3. MTK chipset-es telefont én egyet sem tudok, amelyik EGYSZERRE mindkét nyílásban tudná a 3G-t. Lehet, hogy más processzorral szerelt típusok képesek rá, de erről nincs infóm...
-
Raqueia
tag
válasz
CoolBoy323 #56114 üzenetére
Nekem eddig csak a thl-ek és a zopo810 tudta kapcsolni mindkét sim slotba a 3g-t (nem egyidőben persze)
Nagy bánatomra például az egyébként nagyon nagy megelégedésemre szolgáló huawei g700 sem.Más: csak sikerült felülírnom végül a system/usr/keylayout/generic.kl filet, így most fel van cserélve a menü és vissza gomb.
(csak jobb a kis kezemmel, ha jobb oldalon kell a visszát nyomni)
-
arfer
senior tag
válasz
CoolBoy323 #56112 üzenetére
Az A820 sajna csak az első SIM-en tud WCDMA-t. Van még jópár ilyen telefon, pl. a mostanában többek által (köztük általam is) rendelt W450. Mindkét telefon volt nálam, tuti így működnek.
-
raulicio
senior tag
válasz
CoolBoy323 #56086 üzenetére
az első összefoglaló hozzászólásban a helye!!
Egy baj van, hogy a hivatkozott saját adatbázisaik azért elég hiányosak néhol...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55867 üzenetére
Másik hangszórója is besz.rt... remek...
Újfent beigazolódni látszik az örök érvényű törvény, miszerint olcsó húsnak híg a leve -
Gyuc
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #55973 üzenetére
köszi mindenkinek,okulásként egy élő háttérkép miatt fagyott le az ébresztő bekapcsolás után
-
paolinho
őstag
válasz
Nem tudom, hogy a cimid belefutott-e vagy sem valami hibába, de ez a típus másról sem szól, mint "olcsó húsnak híg a leve", ergo tele van hibával. Nagyjából másról sem lehet vele kapcsolatban olvasni. Én nem kifejezetten ajánlottam az erre kacsingató barátomnak ezt a típust.
-
válasz
Hozzám hétfőn fut be ... előreláthatólag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Itt jó. Szól rendesen.
-
mclane_
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #55760 üzenetére
Első gond az, hogy a MIUIban egyenlőre nem lehet default SIMet választani. MTK SOCnál úgy van megoldva, hogy először azt a SIMet kell betenni amit hívásra alapértelmezettként akarsz használni, boot, kikapcs SIM2 be, boot. Ez generált egy olyan problémát, hogy nem volt 3G(csak EDGE), viszont ez is orvosolható volt. Ha érdekel nézz be a Hongmi fórumra, ott leírtam linkeltem. Hozzátartozik a dologhoz, ami a legfontosabb, és legnagyobb királyság a Xiaomi telóknál, a fórum. Beírtam a problémámat és mind a kettőt fél órán belül megoldották, nagyon korrekten. Ezen kívül semmi gondom nem volt vele.
-
mclane_
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #55752 üzenetére
Masszívabban össze van rakva, G4 se rossz, de a Hongmi minőségibb érzetet kelt.
Oldalán a gombok masszívak, G4nél lötyögős volt nagyon, és Hongminál a keretrészen egyáltalán nem kopik a fetsék.
GPS szinte azonnal talál jelet, és nem hagyja el míg G4nél ez elég nehézkes és magas épületek között elhagyja.
Szebb képeket készít.
G4nek nagyobb az akksija, gomboknak ugyanúgy nincs világítása.
G4 random kikapcsolta magát.
Hongminak is van 1-2 gondaj, de azokat megoldottam, azóta tökéletes.
Most így hirtelen ennyi.
Szóval én szerettem a G4et, de a Hongmi sokkal barátságosabb. -
Csongii
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #55680 üzenetére
Mert szerintem nagyon le fogja és talán lehetne egy picit gyorsabb.
-
petya0426
tag
válasz
CoolBoy323 #55601 üzenetére
rendben, írtam.
-
petya0426
tag
válasz
CoolBoy323 #55598 üzenetére
Mármint az angliai raktárban ?
-
sptkyle
senior tag
válasz
CoolBoy323 #55590 üzenetére
2 simesek természetesen az eddig kinézett telefonok.
Csak gondoltam itt több az olyan ember aki rálát a kínai piacra , mint a "Melyik okostelefont vegyek" topicban. -
Csongii
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #55586 üzenetére
Nincsen fent, anélkül nem is működik a root?
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #55541 üzenetére
A gyari oldalon sincs fekete, szoval lehet ra varni csak nem biztos, hogy erdemes. En mar egy WCDMA verziosnak is orulnek, szinet meg pont le.. ha van feher (vagy fekete). Hol latod, hogy van LED?
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #55541 üzenetére
Persze. Szerintem is, csak poénnak jó lenne...
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #55539 üzenetére
Kimaszkolva 6 réteg fényes fekete akril 4 réteg matt akril lakkal, így egész szép selyemfényű lesz?
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #55511 üzenetére
Majd fekete szilikon tokkal letakarjuk...
Ertesitesi vagy barmilyen mas LEDrol infot lattal? -
arfer
senior tag
válasz
CoolBoy323 #55391 üzenetére
Igen, a w450-ra valóban az a helyes érték, mellette van a Vollo vx98, abból van 280. Ami csak egy kicsit gyengébb talán a w450-nél.
-
arfer
senior tag
válasz
CoolBoy323 #55385 üzenetére
A vollo x98-at még mindig meg lehet venni, 280 db-ot adnak a kici ócó áron.
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55329 üzenetére
Van egy Nexus 7-em, a gyari 4.4-el, minden nagyon fasza, de valamimmegis hianyzik...
... nemi RAM!
No ezert nem rohanok telot venni. De ha veszek , legyen 2GB RAM! -
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #55323 üzenetére
Igazad van...de most próbáltam ki a Youtube új verzióját és elinditottam egy online klippet és levittem a jobb sarokba kis kockába,párhuzamosan vele egy újabb klipp ment akadásmentesen,forgatva a kêpernyőt,stb.bármit csinàltam vele.Közben a Face-n is megosztottam,szóval dolgozott a 2 Gb Ram-ból 1.1.Háttérben sok mindent lehet csinálni Amúgy normál használatra bőven elég az 1 is,de az sem elhanyagolható,hogy a képernyő felbontása mekkora.Nem mindegy,hogy 800X480 vagy 1080X1920....
-
válasz
CoolBoy323 #55329 üzenetére
Egyetértek ezzel az 1GB ram-os nézeteddel: bőven elég az 1GB manapság és szerintem 1-2 év múlva dettó.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a 4.4-es Kit-Kat-nek pont az az egyik újítása, hogy még kevesebb ram-mal tud dolgozni, mint a mostani 4.1-4.2-4.3 széria...
A rom-on meg qrva sok múlik! Annó a Galaxy Ace-men is ami volt gyári Samsung-Touchwiz páros... Hát egy kalap k@ki volt. Aztán valaki portolta rá a CM-et (asszem a CM7-et). Whhááooo! Dobtam egy hátast! Utána meg az XDA-n az egyik gyerek még ebből csinált egy "slim" rom-ot. Na az totális kéjmámor volt! Igaz, ki is volt minden (még rendszer app-ok is) csontozva belőle, de érdekes módon nem is hiányoztak. Szóval a jól megírt és az aktuális telefonra optimalizált rom igenis fontos!
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55326 üzenetére
Azert irom, mert az 1GB RAM-os telefonom csinalja. Ha veszek helyette masikat, akkor az mar ne csinalja! Akkor akar meg is tarthatom, ami van... Persze, ha nem GB lenne, akkor egy csomo minden jobb lenne, de akkor sem akarok olyan telefonra kolteni, amit ha megveszek, az motoszkalna a felyemben, hogy egy 40-50-60 USD-t plusz rakoltve, lehetne 2GB RAM-om...
En mar csak ilyen vagyok!
Mondjuk, a jatek engem nem erdekel, de a gyermekem jatszodik a telefonnal is, (meg mindennel, ami a kezebe kerul, termeszetesen, mert ugye ez a dolga,) es akarom, hogy ne akadjon....
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55321 üzenetére
Azert kell, mert kilovi a droid a hatterben futo alkalmazasokat, es ha visszalepsz, akkkor ujra kell toltogetni a pdf-eket, website-okat, mindeneket. Nem szeretem, ha kilovi oket, azt akarom, hogy ne tegye. Ahoz meg kell a RAM. Ezzel lehet vitatkozni, meg e-penis-nek nevezni, de akkor is igy van.
Tesomnak, felesegemnek most is tokeletesen eleg az 512M RAM, mert nem futtatnak parhuzamosan alkalmazasokat. Belep a Facebookba, es ennyi. Akkor nem kell 2GB RAM.
Apa szerint ez az egesz okos telefon mania e-penis, csak o mashogy nevezi! -
Carline
őstag
válasz
CoolBoy323 #55309 üzenetére
Hát nem semmi.
Itt lakik az utcánkban, kb. tíz háznyira tőlünk.
Kicsi a világ. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55321 üzenetére
Aztatat a pc-t te nem tudod a buszra/vonatra magaddal vinni, hogy játszhass vele.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55318 üzenetére
Nyilván az egyre durvább játékokhoz.
Én a gépemen nem játszottam soha akkora méretű játékokkal, amik most trendik az androidos telefonokon. -
kgymac
őstag
válasz
CoolBoy323 #55318 üzenetére
Az 1GB is az volt úgy egy éve. Majd kiderül, ha a nagytestvér is úgy akarja...
-
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55315 üzenetére
Nagyon szeretem, ha az eszkozom sokaig hasznalhato, idotallo. Jo lenne, a 2GB RAM. Asszem, a Mali-400-zal megbaratkoznek.
Ofkorsz... sajna lattam mar olyan telefont, amin az egyik kartyan nem ment csak max. EDGE es ettol felek kicsit... 100-120 USD-ig nem erdekelne, max nekiadnam valakinek, de 150 folott... erted!
Amugy Lenovo Fan vagyok... Vagy ez kell Nekem? -
alázógyík
addikt
válasz
CoolBoy323 #55309 üzenetére
Tudja, mit nem kell/kell venni.
-
válasz
CoolBoy323 #55216 üzenetére
Annyi, hogy a dhl-nél nincs postás 1220Ft-os extra költség
-
szobipeti199
tag
válasz
CoolBoy323 #55212 üzenetére
És az a plusz T betű ad valami lényegi pluszt? Mert ahogy én nézegetel az oldalakat semmit.
És szerinted tmallról vagy minidealról érdemesebb rendelni? Gyorspostával rendelném, hogy megjöjjön karácsonyra. Vagy lehet úgy sem fog már? -
GZoli7
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54725 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
CoolBoy323 #54725 üzenetére
De van, ha műszaki hibáról van szó.
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #54626 üzenetére
Az sem elérhető..6-ból senki...
-
AsusBoy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54571 üzenetére
-
sfbukfenc
tag
válasz
CoolBoy323 #54531 üzenetére
Kösz a linket!
A probléma megoldódott hungobongo leírása alapján az alábbi változtatással.
A kód, amit a tárcsázóba kellett beütni, nem működött. Ezért letöltöttem a play-ről az MTK engineering progit, s ott csináltam meg a leírtakat. Természetesen az IMEI számok a telefonban a matricán megvannak.
A telefon egyébként a geek-ről jött vadi újan. Egy fekete pont nekik!
Most, hogy nálam van, kicsit megnyúzom, és majd írok róla pár mondatot, ha érdekel valakit.Cappa! Neked is köszönöm a segítséget!
-
citkar
addikt
válasz
CoolBoy323 #54537 üzenetére
nem tudom honnan szedték, de mivel sem javítani, se cserélni nem tudták, az árát visszakaptam végül
-
citkar
addikt
válasz
CoolBoy323 #54535 üzenetére
Hasonló tapasztalatom nekem is volt, de 30 nap után (mint megtudtam), ha nem tudják javítani s cserélni, a kp-t visszakérheted...vissza is kaptam. Bp. szintén...ki tudja meddig ültek volna még rajta, ha nem kérem a kp-t.
-
citkar
addikt
válasz
CoolBoy323 #54523 üzenetére
Bizonyára nem tökéletes, de magyarországi garanciális problémákról is lexikonokat írhatnának.
Én a személyes és több fórumtárs tapasztalatai alapján írtam.
Szerintem továbbra is helyénvaló az, hogy van garancia, amit nem szabad összekeverni egy premium termékhez járó szolgáltatással.
(#54525) cool13 : küldök PM-ben. -
Lovi24
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54521 üzenetére
Tényleg tök jó volt ez az akció .....
Hibát írt ki folyamatosan. Igaz a 0.01 usd-s tabletet megnézném kinek sikerült vásárolni
-
fotosjani
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #54414 üzenetére
Tényleg jó teló...
Én majd a WCDMA-s árára leszek kíváncsi (mármint a mi árunkra, amiért majd megvehetjük) -
XmoD
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54389 üzenetére
hmm a haier se rossz. Geekbuyingon meg eleg jo arban van. durvan vagy 2ezer forint az arkulonbseg. szerintem egy hardcase-el ez is megteszi majd. a mostani egy caterpillar telefon. de sajnos azt mar megoltem
-
XmoD
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54384 üzenetére
istenigazabol nem az erdekel h.mekkora atomeromu a keszulek, hanem h. valaki mar raprobalt e
a masik az hogy akkor raszamolhatom nyugodtan a +27%-ot arban.... esetleg valami hasonlo arban levo es strapabironak tuno telefon a piacon ? 2 kartya erdekel mas nem nagyon.
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54355 üzenetére
A dollar arakat nezd a webes boltokban eloertekesitesben: 120-200 kozott lattam oket...
200 korul mar G4 inkabb, en csak a fent a savnak inkabb az aljat adnam erte. -
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54351 üzenetére
Remelem csokken addigra az ara mire kijon a nekunk jo verzio.
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54211 üzenetére
-
Henker2
addikt
válasz
CoolBoy323 #54253 üzenetére
Köszi a választ neked is meg Bagira01-nek is. Én is a Jiayu-ra gondoltam.
-
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #54195 üzenetére
Ez kifutott termék.
Ez az oldal megbízható?
Mert van több telefon is, ami active
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #54066 üzenetére
Ott a pont!
Ha paypal egyenleggel fizettél, akkor oda megy a visszautalás, ha a paypallal úgy fizettél, higy a bankkártyádról vonódott le az öszeg, akkor pár napon belül oda megy vissza.
-
adambox
tag
válasz
CoolBoy323 #54066 üzenetére
€121.66 EUR to MasterCard Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-1740
This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *BANGGOODTEC".Ezt írja, most nézem. Ezek szerint a bankszámlára kapom meg a pénzt.
-
cool13
őstag
válasz
CoolBoy323 #54012 üzenetére
Eddig ment mind a kettő benne. Kiveszem a kártyát Nokiában mennek.
-
mazsi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #53946 üzenetére
Igen, mert két napot buktam a vámon az én hibámból.
-
dethroner
veterán
válasz
CoolBoy323 #53865 üzenetére
Lehet, de én csak azt mondtam hogy gyönyörű.
Huawei is qva drága.
Amúgy hol találtál árat? Mibe fáj? -
Sálááá
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #53853 üzenetére
Ennél olcsóbban nem találtam...
Ilyen kaliberű duós telót esetleg tudsz ajánlani? Tapasztalatok is érdekelnének. Le akarom cserélni a régi telefonom (N e72) egy okostelefonra, androidos legyen, gyors, minőségi, jó felbontással, duo sim-mel, magyar menüvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest