- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Vótmá ma béhúsz? Mert az előzetes alapján nincs benne, meg valahonnan írtak 300€ árat, az meg a viccesnél is nevetségesebb. SD hely sincs benne. Biztos lesznek fanyalgók a 8MP kamerára is, hiába tudjuk hogy nem számít, de azért egy 8MP-es trágya kamera nagyobb gáz mint egy tizensok MP-es trágya. Aztán ha meg valami gyenge, invertálódós kijelző lesz benne, meg a fele szenzort kispórolják, akkor lehet akármilyen méregzsák, nem ér többet egy mostani 70 dolcsis csodánál. De azért várjuk ki a végét, mert a valóság legtöbbször cáfolja az ilyen előzetes spekulációkat, ha egyáltalán lesz belőle valami.
-
hevizms
addikt
Ugyanazt leirtad a te szempontodból amit én kb.
Neked olyan a munkád ezek szerint hogy szükséged van mobilnetre olyan helyeken is ahol kell a B20.
Nekem nem olyan a munkám.Kiforgatod a szavaimat.
Nem mondtam hogy uri huncutság.Azt sem mondtam hogy csak Bp-ből és megyszékhelyből áll az ország.
Egyébként én egyik helyen sem lakom és nem is ott dolgozom,szóval én is vidéki vagyok,bár városi az igaz,ahol nem kell B20.Azoknak próbáltam segiteni akik velem együtt esetleg nem igazán értették hogy most akkor kiknek is kell a B20.
Ezért irtam hogy először is mindenki gondolja át hogy hol fogja ő használni a legtöbbet a telóját.
Csak azért ne mondjon le egy jó kis telefonról mert nem tudja a B20-at és itt meg totál megzavarják azzal hogy szajkózza itt mindenki hogy az mennyire kell,pedig lehet hogy nincs is rá szüksége.
Erre próbáltam kicsit rásegiteni.nem írtam meg a nagy igazságot,nem is tudnám,tudom hogy nem feltétlenül ilyen egyszerű,de hátha segit ez is valakinek
-
nyisziati
veterán
"HC user 1-en is elfér
"
Szerintem ehhez Somatom-nak lenne hozzáfűznivalója...
Amúgy meg attól függ, mit nevezünk hc-nek. Mert ugye a tartalomfogyasztás/social media szörfölés klasszikus értelemben tényleg nem az, de amióta az emberek jó része erre használja a telóját, azóta nem győzik a RAM modulokat pakolni beléjük... -
sexymusprime
tag
Egy részről 199 euróért ma már marha sokat kell adni, másrészről szerintem egész szekszes a telefon, harmadrészről viszont az istenért nem lenne olyan telefonom amiről letörölhetetlen a teljes CleanMaster és társai arzenál, mert szerintem kb. ez lesz majd :|
-
dlaj
őstag
Erről van szó. A háttérben ott a Clean Master.
-
törölt tag
A userek igénye, hogy szabadon szárnyalhasson a képzeletük. Itt, a topikban is sokan hiszik azt, hogy egy hardverben megvették az okostelót, PNA -t, fényképezőgépet és még kitudjamimindent. A gyártók meg adják a fantáziához a mesét, hogy bármi lehetséges, ők akár a fizika korlátait is képesek átlépni.
-
-
-
cs.zs.
veterán
Attól hogy egy gyártó sem engedhet(né) meg magának, ők még megengedik. Az én ZTE-telefonom is ilyen, ha lehúzom a töltőről, 5 perc múlva 90%-ot mutat. De olyanunk is van itthon (2 db Wayteq tablet) ami 10-13%-ig számol vissza, aztán kb 1 perc alatt kikapcsol. A kijelzőidők jók, én ennyiért nem viszem szervizbe.
-
tibcsi0407
félisten
-
-
hundroid
csendes tag
"Az nem akció, hanem eu adószámmal regisztrált tagoknak (vállalkozások) az áfa nélküli összegért vásárlást biztosító kód volt. Az ilyen kóddal magánszemélyként rendelve áfacsalást követsz el, amit én nem tennék a helyedben."
És aki Kínából rendelve trükközve elsunyogja az áfa fizetést, vagy magánszemélyként ki tudja milyen forrásból származó terméket hirdet, az természetesen teljesen jogszerűen jár el. Persze aki megveszi, az sem követ el törvénytelenséget...
Ugye csak viccből írtad ezt az álszent dumát le?
-
bpmcwap
senior tag
akkor nem értetted amit írtam.... Lehet főzni, de nem mindenki szakács, sőt, van aki a szakácskönyvre is lusta/tehetetlen/laxarja/drágább az ideje/ nem kockáztat/ és még sorolhatnám.... 90ezer huffért elvárom, hogy amit veszek az működjön! Ez nem müxik! Ha főzni kell, akkor veszek harmad ennyiért közel hasonló hardvert... Katasztrofális a lenovo P70 ár/érték aránya! Csak kíváncsiságból kérdezem, azért ezen nem vitatkozunk, ugye?
-
Upo
addikt
Szerintem elégedettek a világ népességének azzal a harmadával akik ott vannak a környéken (kína, india, pakisztán, DK-ázsia). Tudtommal nem is tervezik nagyon a terjeszkedést. Bár a redmi2 és a Mi4 bekerült az FCC-hez, de vélelmezik, hogy Brazília miatt lehet, mintsem USA piacra. Európa meg pláne más tészta. Mert hogy egy doogee vagy elephone vagy umi berak egy olyan chipet, aztán vagy bekerül eu-ba a készülékből, vagy nem. De egy xiaomi-nak már illik végitolni egy teljes engedélyeztetési procedúrát mindenestől, nem kis pénzért, azért a 400pár millió emberért, nyilván nem éri meg nekik. Én is örülnék, ha lenne benne, de nem is tudom hibáztatni hogy nincs benne. Akinek nem tetszik, az meg nem veszi meg, és kész.
-
Upo
addikt
Már miért lenne benne? A xiaomi egyik célországában sincs béhúsz. A pár dolárra meg úgy gondolj, hogy mondjuk kell belőle csinálni 4millió darabot, azt szorozd be párdolcsival, nem olyan kis pénz az. Teljesen felesleges dollármilliókat kiszórni mikor nincs rá szükség. Arról nem tehetnek, hogy néhány élelmes ember (engem is beleértve) kijuttatja a célországból ezeket a készülékeket. Változás akkor lehet, ha a China Unicom vagy India bevezetné a béhuszat, addig semmi. Esetleg még malajzia, bár az kisebb piac.
-
-
Beni2360
félisten
Hát rá kerestem a nevezett beírásra, most már csak azt kellene tudnom, hogy ki volt az mert én már 01h-kor lefeküdtem.
Most írtam oda és a mai nap Du mutatja 2016/01/05 16:53:31 de nem előbbre kellene járniuk mert keletre vannak? Vagy hogy van az idő eltolódás. Akkor 18h volt itthon?
Lehet, hogy valaki garázdálkodott a gépemmel. Sajnos ez már nem fog kiderülni. Magyarázat meg Szilveszter napjára? -
Secretknight
aktív tag
Végigcsináltam,ez a Dolláros:
PayPal Checkout
159,99 USD
Review your paymentWelcome back,!
Ship to
Change
Pay with
MasterCard x-5452 48 748,00
HUF
1,00 HUF = 0,00328199 USDEz a BRL :
PayPal Checkout
599,96 BRL
Review your paymentWelcome back,! Not you?
Ship to
Change
Pay with
MasterCard x-5452 45 299,00
HUF
1,00 HUF = 0,013244614 BRLRemélem ez mindenkit meggyőzött .A nevemet,címemet töröltem. Ez egy(kettő ) coolicool Umi Emax rendelés .
-
KamuMazsola
őstag
Nem mutatja forintban, csak a kiválasztott valutában. Én is vettem a Coolicooltól brazil reálban fizette, pp banki konverzióra állítva és a számlámat ugyan euróból átváltva terhelték forintban, de egy 101 dolláros tétel 25900 Ft volt. A számlát a coolitól BRL-ben kaptam.
Nem minden webshopnál van ilyen lehetőség. Pl geekbuyingnál csak dollár akármit választasz.
-
-
Nnna. Megintkakiazemtékádzsípiesz
Valami nem olyan, mint a Lenovo P70-A-nál, ott "bázijóvolt" a GPS. A csipszet pedig ugyanaz. Szóval más lehet a dologban. De még a 4.4-et (most tettem fel egy fél órája) megnézem, hogy más-e.
A Lenovo A858t is sokkal pontosabb, mint ez a kúper.
Még az is kiderülhet, hogy nem is vészes, talán néhány tracker program jobban kihozza a tényleges pontosságot, legalább összehasonlítás szinten.
Az biztos, hogy a G4s-től fényévekkel jobb a beépített GPS-e
Szóval azért nyugtával dicsérd az adóellenőrt, főleg ha vállalkozó vagy -
-
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Szerintem inkább ízlés kérdése ez az (S)AMOLED vs IPS.
Nekem volt mindkettő, de megmondom őszintén az IPS lágy kijelzője jobban bejön.
Ma is pont havernak ránéztem az S3-ra és majd kifolyt a szemem attól a kijelzőtől. Az IPS mostanra már inkább nyugtatólag hat a szememre.Pedig azelőtt a SAMOLED volt az isten.
-
ouzohuto
senior tag
Erdekes voltmar sok amoledes a csaladban valahogy egyikkel sem esett meg...es velem se aki epp rola ir....
A cegesem egy lg ooo brantsetudja ips kijelzos egesz jol porgo kis telo, de kb felevesen mar ott voltak azom a sokak altal jol ismert ips hibak
na ez jobb?komolyan?
Szerintem ez egyszeru irigyseg semmi tobb. Mondom tedd egymas melle es mknd ki amit eloszor gondolsz. Az almat meg nem kell majmolni es hivatkozni ra mikor mar vagy 5 eve nem O az uttoro :$
-
citkar
addikt
Hát igen, gyakorlatilag erős, minőségi, 5 col alatti készülék nincs (vagy legalábbis én nem tudok).
Igény biztos lesz erre is, bár én egy olcsóbbnak örülnék jobban, természetesen némi kompromisszummal (elég a HD kijelző, a Helio X10, talán még a 2 GB RAM is, de a kamerával ne fukarkodjanak).
Minden esetre kíváncsian várom és sajnálom, hogy idén karácsonyra nem dobják ki.
-
citkar
addikt
Talán jövőre a 4,7 colos Meizu, csak hát ennyiért...
Na meg kérdés a készülék teljes mérete mekkorára sikeredik majd. -
smithsys
aktív tag
Most kivételesen nem játszottam búvárbékát, pedig szoktam.
Xposed nincs rajta, meg nem is volt. Nem éreztem szükségét.
Azért mégegyszer körülnézek a fejlesztői menüben, hátha elkerülte valami a figyelmemet.
Gyári visszaállítás nem játszik, me' asszony egyenként tépi le a körmeimet ha a belakott telóját ilyen szándékkal a kezembe veszem....
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest