-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
hevizms #117894 üzenetére
eszem ágában sincs vitát szítani, csak leírom apró árnyalásaként a témának: nekem nincs B20, és így jópár helyen csak az EDGE jelzés figyel a sarokban. Na, gondoltam asszonykának majd veszünk okosban B20-as telót, hogy neki menjen a net rendesen. Lett, és mintha azon az 1-2 helyen még 800Hz-es LTE sem lenne, vagy gyenge, vagy tudomisén, mindenesetre nála ugyanúgy csak 2G van.
Az ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy az ő kártyája tudja-e egyáltalán az LTE-t, de úgy rémlik, városban már láttam rajta 4G jelet. Szóval asszem igen.
Az is hozzátartozik, hogy ez a pár alkalom, amikor rákérdeztem, mit lát, vagy autóban, vagy épületben volt, szabad ég alatt lehet, hogy talált volna valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest