- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
hevizms #117894 üzenetére
eszem ágában sincs vitát szítani, csak leírom apró árnyalásaként a témának: nekem nincs B20, és így jópár helyen csak az EDGE jelzés figyel a sarokban. Na, gondoltam asszonykának majd veszünk okosban B20-as telót, hogy neki menjen a net rendesen. Lett, és mintha azon az 1-2 helyen még 800Hz-es LTE sem lenne, vagy gyenge, vagy tudomisén, mindenesetre nála ugyanúgy csak 2G van.
Az ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy az ő kártyája tudja-e egyáltalán az LTE-t, de úgy rémlik, városban már láttam rajta 4G jelet. Szóval asszem igen.
Az is hozzátartozik, hogy ez a pár alkalom, amikor rákérdeztem, mit lát, vagy autóban, vagy épületben volt, szabad ég alatt lehet, hogy talált volna valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest