-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
-
fazek99
csendes tag
válasz
sasa311 #32318 üzenetére
Ez 100$ alatti, de nekem nem tunik rossznak: Hero V6888 . Van esetleg valakinek tapasztalata vele? Tesom most gondolkozik telefoncseren, de nem akar tul sokat kolteni ra.
-
hungobungo
senior tag
válasz
sasa311 #32114 üzenetére
akkor csak a \system tartalma a fontos, azt kell továbbadnod (system.img, tar, akármi formájában), esetleg használhatod az én aroma installeremet, ami erre lett kitalálva.
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #31916 üzenetére
Járt nálam 4-5 db eddig magyarítani, amit én tapasztaltam:
- Egy kivételével mindben használhatatlan volt a GPS szoftveres mókolás után is (ez ugye a hogy sikerül meghajtogatni azt a fránya antennát a gyárban esete, szintén zenész mint a G3)
- Egynek szó szerint szétfoszlott a hátlapja, lejött róla a csúszsásgátló bevonat, mint mikor Gizi beszorul a szoliba 2 órára majd lehámlik. Ez egész elképesztő volt. A kolléga rendelt hozzá új hátlapot. (Ő is PH-s amúgy)
- 2-nél szarakodott a flashtool egy olyan PC-n, amin uszkve 50 MTK6513-6589 gond nélkül működött. Aztán egynél egyszer csak gondolt egyet és mégis működött, pedig semmit sem csináltam...
- Egy totálisan téglává omlott össze egy sima BIN4RY rootolástól, teljes gyári ROM Flasheléstől éledt csak fel (mai napig rejtély, mert utána pedig simán rootolta BIN4RY).Összesen nem szoptam annyit MTK platformos telefonnal, mint csak G2-őkkel. Persze lehet csak pechem van és kifogtam gyári hibásakat. De akkor viszont sok a gyári hibás belőle De mondom, a legzavaróbb az, hogy némelyik szoftveresen olyan hibákat produkált, hogy el sem akartam hinni, más telefontól ilyet nem láttam még youtube-on sem.
És erre az egészre rá jön, hogy van belőle vagy 6+x különböző verzió, hogy véletlenül se tudja az ember melyikre milyen ROM kell.
Nekem g2h van ezért kérdeztem mire készüljek. Köszönöm.
A gps-sel semmi gond az első oldalon leírtak alapján szofver mókolva 10-15 másodpercen belül talál jelet, és stabilan tartja. Utoljára 3 órás úton vettem igénybe ok.
A hátlappal nem volt gondom.
A Flash Tools nálam sem mindig ment rendesen, de nálam kábel gond volt. A számítógép usb csatijában igen csak lötyögött a gyári madzag, egy másikkal cserélve minden ok.
A tégásítás is lehet a rossz kábel következménye. Megindítasz valamit, aztán godol egyet menet közben és nem érintkezik mondjuk az usb. A legrosszabb dolog ami történhet flash közben. Hiába laptoppal (akkus) csinálod áramkimaradás esetére.Hát a g2-ből van egy mtk 6575 1ghz 1 g ram, 512 ram, mtk 6577 ugyanígy ez már 4 fajta, és van a g2s 1 g ram az összesen 5. Hát ez mindig csak utánolvasás kérdése figyelni kell ennyi. BMW-ből sem csak dieselt árulnak.
-
tutis
őstag
válasz
sasa311 #31894 üzenetére
Ez így egy baromság, már bocsi..Éjszakai műszak meg miegymás
Vannak gyárak, akik legyártják a mintatermékeket, majd kiviszik kiállításra. Ezeken a kiállításokon meg forgalmazók azt mondják, hogy ebből a termékből x darabot megvesznek, tegye rá a gyár a forgalmazó márkajelzéseit. Ezért van kínában rengeteg olyan termék ami egyforma, de más márkanevű...De ez rengeteg helyen így megy, nem csak kínában..Amíg a kereskedelemben dolgoztam, elég sok érdekes dolgot hallottam, tapasztaltam... -
gghrtz
őstag
válasz
sasa311 #31860 üzenetére
Köszönöm az információt! Lényegében néha netezne rajta, meg facebook chat. Én azt hittem ezen is strapabíró "üveg" van, mert nekem egy G3-as telefonom van azzal nagyon meg vagyok elégedve ilyen téren.
Másik telefon amit nézegettem a ZTE V970 volt, aminek qHD a kijelzőfelbontása. Egy szakértőbb szerint melyiket lenne érdemes megvenni. -
citkar
addikt
válasz
sasa311 #31618 üzenetére
Az hogy van szervizük nem jelent semmit, abból elég sok van az országban. Nem is erre reagáltam, ezt a szolgáltatást bárhol eléred.
Amire én reagáltam, az a garancia (nem tudom ez hogy nem tűnt fel neked), ugyanis azt írtad "mert náluk tényleg magyarországi gari van".
Ez gyakorlatilag hazugság, megtévesztés. Ők pénzért szerelnek, mint bárhol máshol, ez nem garanciális szolgáltatás. Ezt ne keverjük össze! -
citkar
addikt
válasz
sasa311 #31612 üzenetére
Akkor ezek szerint nem is garanciáztattál náluk semmit, így hogy jön a témához?
Mindenki szíve joga ott venni, ahol akarja, én nem vettem semmit, így azt se tudom mit mond a srác és milyen garanciapapírt ad, azt tudom mi van oldalon, ott pedig az áll, a garancia külföldre szól!Tavalyelőtt vettem két simes telefont Mo-n, magyarországra vonatkozó garipapírral. Rossz lett a hangja pár hét múlva, visszavittem. Megszerelni már nem tudták, másikat nem tudtak helyette adni (mindezt persze ingyen tették volna), ezért visszaadták kp-ben a teljes vételi árat, ez a garancia és kétlem, hogy garipapír nélkül ők megcsinálnák ezt, ha mégis, tévedtem, de akkor nyilván feltüntették volna az oldalon. És ez nem arról szól, hogy rendes-e az eladó vagy sem, neki is csak üzlet ez és nem ő a szeretetszolgálat.
-
citkar
addikt
válasz
sasa311 #31608 üzenetére
Ez így szép és jó, de garanciapapír nélkül vagy működik, vagy nem. Aki azzal a szöveggel jön, hogy "az arcát adja hozzá" ha komolyan gondolja papírozza le, hogy milyen garanciát vállal rá, a mai világban ennek bedőlni szerintem nem szabad. Márpedig itt nincs ilyen jellegű garanciapapír (az oldal szerint). Ha mégis ingyen kicseréli a hangszórót, mikrofont az jó dolog, de erre építeni szerintem nem szabad, főleg ha drágább telefont veszel, mert így akár a gyártó garit is bukhatod ha elgányol valamit.
"Azt pl. 1500 ftért kicserélték"
Ez neked a garancia?
Mondjuk azt, hogy helyben szervizel is, mint sok más üzlet, annyi hogy talán kedvezményesebben, ha nála vásároltál. -
citkar
addikt
válasz
sasa311 #31596 üzenetére
Ebben tévedsz, épp azért ekkora "átverés" mert semmit sem intézkedik garanciális ügyekben:
"Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China 518000 elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják)."(#31601) Daffchy:
Az iocean x7 egy jó kis telefon, szép, jó a kijelzője. Ha több kérdésed van, a saját fórumában (logoutos cikk alatt) felteheted. -
-
justaview
senior tag
válasz
sasa311 #31118 üzenetére
Oppo finder 5-ben is az van, és az Apple is teszteli az ipad mini 2 esetében.
Annyira talán mégsem gáz.A Corning gyárt OGS üveget, nem lehet olyan rossz az.
-
Bagira01
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz
sasa311 #30954 üzenetére
(#30957) Zsolt_72
Köszönöm a válaszokat!Ahogy olvastam nem sokára jön belőle egy HD változat, azt még megvárom mennyire viszi le az árát, hátha szerencsém lesz
(#30955) gjoe
Azt írja THLből akár 40%, de nem írja pontosan mennyi a w7sből, ha jó áron lesz, megveszem tőlük
ha 240 helyett 150dollár lenne, már meg is rendelném -
Bagira01
veterán
válasz
sasa311 #30967 üzenetére
Nem látja, utána egy későbbi hsz-be írtam, az hogy kék meg zöld, nem azt jelenti. R-es holdat nem lát.
(#30969) citkar: 45cm-es téglafal, 2 emeletes családi ház alsó szintje, kétlem, hogy vékony lenne bármi is
Minideal, meg azért szedte le mert rájuk írtam, hogy ez így nem okés. Ennek ellenére a newman gyári oldalán ott feszít a Glonass.
-
covek
csendes tag
válasz
sasa311 #30864 üzenetére
A linux esetén hogy is van ez a memória kérdés:
A kernel a legoptimálisabban ki fogja használni a memóriát:
- shared library-k számára
- futtatott programok számára
- bufferek számára
- cache célokra
- valamint marad még némi szabad memória is.Íme egy Linux szerver memóri használtsága:
Tasks: 154 total, 2 running, 152 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
Cpu(s): 1.3%us, 0.0%sy, 0.0%ni, 98.7%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st
Mem: 2018140k total, 1761848k used, 256292k free, 107876k buffers
Swap: 974844k total, 209848k used, 764996k free, 366228k cachedPersze itt van swap is ahova a nem futó alkalmazások kerülnek ki előbb utóbb.
98.7%-ban a gép nem csinál semmit! A 2GB RAM-ból mégis csak 256292kB szabad
a fentiek miatt!Ha elindítasz egy új programot és a shared library-k közül bent van a RAM-ban ami
szükséges a futásához akkor azt használja, plusz ami még szükséges neki valamint
a cache méretét rugalmasan csökkenti!Nem tudom segített-e a fenti, én megpróbáltam!
-
blueye
veterán
válasz
sasa311 #30524 üzenetére
Most éppen 114,85 USD a Lenovo Lephone A660 a minidealnél. Második telefonnak ideálisnak tűnik de csak 512 MB a RAM (van hasonló telefon 1 GB-tal?) Mennyire IP67-es egy ilyennek ígért kínai telefon? Ebben ha jól látom nincs magyar nyelv, engem nem zavarna, de eladásnál mennyire okoz ez nehézséget?
-
-
Flexy90
senior tag
válasz
sasa311 #30393 üzenetére
Ja értem, szóval minden verzió lehetséges
Nekem elég lenne egy 1GB RAM, de az istenért erőltetik ezt a 4GB ROM-ot.. Lenne inkább 8, mert ez így nagyon kevés, és az a baj h kétfelé szedik, és hiába raksz bele SD-t arra nem tudsz alkalmazást telepíteni mert azt már externalSD-nek kezeli a telefon, vagy van erre megoldás? (arról tudok, h fel lehet cserélni, hogy a belső tárhely kapja az extSD címkét, de..)
Nem lehetne mondjuk újrapartícionálni, hogy ne 3 tárhely legyen, hanem csak 2? -
-
laslie92
senior tag
válasz
sasa311 #30147 üzenetére
Ez teljesen Normális megoldásnak tűnik
Cotina
Ha rámhalgatsz bízol benne,hogy tényleg az mint ahogyan leírták és ugyan úgy vigyázol rá mint ha nem lenne GG. És nem érhet meglepetés!Vagy Hidd azt,hogy nincs az, és ha leesik vagy esetleg véletlenül szalámit szeletelsz rajta és nem karcolódik össze akkor örülhetsz,hogy Jé mit kibír
-
laslie92
senior tag
válasz
sasa311 #30137 üzenetére
Bár igen kicsit gyanús.hogy ami Corning IGorilla glassal van hírdetve ajándék kijelző fólia mindegyikhez volt! Elvileg nem kéne hozzá! Lehet ,hogy fóliával fejti ki igazi hatását
Már én is bánom,hogy megrendeltem egy noname telefont ( az alapján aki mer az nyer) de ilyet még nem pipáltam hogy 5db videó van róla az egész világhálón és semmi teszt! Majd kiderül más nem macskát dobálni jólessz!
-
RVR400
veterán
válasz
sasa311 #29727 üzenetére
Mint az bármitől összekarcolódó GG:
A telóval demonstrálni tudtam, hogy kulcsal is hiába karcolgatom, nem lesz baja. Ami látszik rajta, az annyi, hogy egyszer beesett a fal meg a radiátor közé, sajnos a kijelzővel a fal felé, és annyira szar helyen volt, hogy csak lefelé tudtam kivenni, ahol ugye azért volt préselve rendesen. A bringáról 30-cal a köves útra esett, akkor sem lett baja, amúgy a majd' 2 év alatt a többi része már eléggé tropa (ezt le is írtam az O3D topicban). Így nekem is csak ennyi bajom van az új telóval, hogy vigyáznom kell rá rá.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
sasa311 #29594 üzenetére
Nos tényleg nincsen vele gond. Bár a G3N-esek picit fújnak a 6620-as G3 tulajokra. Többen írták, hogy az a chip erősebb és jobb, fixebb vételt biztosít. GPS-re pedig azt tudom mondani, hogy csupán az illesztésnek lehetett baja, ha Cseng picit figyelmetlen volt. 250 km-en keresztül egyszer kapcsolt szét nekem (Navdroyd apk, Telenor-Orange -> HU-RO), szolgáltató váltáskor 2mp-re. Annak a GPS-nek semmi baja, csak az hogy egyesek All-in-One készüléket keresnek és sírnak, ha egy 20 dolcsis Navi (mi a neve? jah hogy Navi, mint navigációs eszköz...
) lenyomja a G3-mat mint a sicc. Ez van. Én sem vagyok 100%-ig megelégedve a telefonnal, de arra amire én használom arra bőven eddig a legjobb telóm.
-
Mateosz
aktív tag
válasz
sasa311 #29470 üzenetére
Értem. Csak arra gondoltam (hozzá nem értőként), hogy még mindig előbb megtalálhat az AGPS-es info alapján "Pest" helyett "Szegeden", mintha nem használná az infot, és Londonban kezdene el először keresni.
Köszi az infókat, így már tisztább a kép a fejemben!robit1973: köszi, hogy megnézted. Közben észrevettem, hogy a G2S-ben is 6628 van, csak összezavart a táblázat... de úgy látszik nem léptek előre sokat. Gondolom a 6589T-ben sem lesz változás.
-
Mateosz
aktív tag
válasz
sasa311 #29466 üzenetére
Igen, de az AGPS adatai nem tárolódnak el?
Ha a szobám ablakából wifivel fixál a gps, aztán kikapcsolom a gps-t és a wifit is, és kb. 12 óra múlva ugyanonnan de már offline próbálom a gps-t, akkor nem szokott működni. Ez is normális?
(ezt még nem láttam kitárgyalva máshol, remélem a többieknek is hasznos az info)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest