Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proli
tag
válasz
fazek99 #32326 üzenetére
Meg ne vedd!
Én is szemezgettem vele, de: az akksi kamu (legalábbis nem bír közel sem annyit, mint amennyit a specifikációi alapján kellene neki), valamint a fényképezője nagyon gáz. És tényleg nem IPS.
Viszont erről csupa jót írnak (akksi annyi, mint amennyi rá van írva, tényleg IPS és a fényképezője is normális).
Én most rendeltem egy ilyet...majd meglátjuk igazat írtak-e róla. Ha igen, MTK6577-ben ez a legjobb ár/érték arányú telefon jelenleg (legalábbis 4.7" körüli méretben).
(Igazából MTK6589-es telefont akartam, de sajnos nincs most annyi pénzem és annyira lerobbant a telefonom, hogy nem várhatok a telefonvásárlással, így megpróbáltam rátalálni a legjobb telefonra 100$-körül)
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest