- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
dorika87 #118115 üzenetére
Jol mondod, egy LTE sav, videken jellemzoen ezt hasznaljak, de a voda bp-en is.
Ha nem kell a b20, akkor szerintem ez most a best buy, ar ertek aranyban verhetetlen.
En egy ideig ragaszkodtam a b20-hoz, ha mar lud, legyen kover, de felesleges, itt pesten mindenhol van 3g, ami tekintve az. 500 mb-os csomagom, boven eleg...Csak ugy a rend kedveert egy kis antutu rangsor:
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
dorika87 #107731 üzenetére
Hát... Itthon ebben az árban nem nagyon kapsz kínait ami hozza a S800 teljesítményét!
69.000-ért találtam EP6000-et ami közel lehet hozá papíron, de én nem szívessen ajállok elefont, ugorj be a topikjába és fussad át. Amit szívessen ajállanék az a Lenovo P70, de az meg már 80K, viszont minden kritériumodnak megfelel, csak kijelző felbontásban marad el a G2 -től.Ezt leszámítva gyakorlatilag mindenben veri. Esetleg még ott van a honor 4x, de annak nincs olyan teljesítménye mint a S800-nak, és az is "csak" HD.
-
KTU
addikt
válasz
dorika87 #90935 üzenetére
Kína,
Ide: www.minideal.net -
KTU
addikt
válasz
dorika87 #90927 üzenetére
Tesco op3ndott, 30eFt,
tegnap este néztem 1 áruházban, a kijelző biztos rosszabb mint a ZP700,
a fehér kijelzőt szoktam összehasonlítani, gyengébb fényerő és jóval szürkésebb árnyalat,
de ha nem raksz mellé mást el lehet vele lenni, gondolomha este ráérek mellérakom a LEAGOO LEAD2-t vagy 3S-t
már írtak róla [link]
-
-
include777
aktív tag
válasz
dorika87 #87825 üzenetére
esetleg: [link] A Jómultkor 24e ft alatt volt. Ilyenem volt|van - a kisfiam kapta meg -, igen jó telefon, strapabíró, stabil rendszerrel, gyárilag rootolt.A gigabyte kamerája jobb, de volt a kezemben olyan is, és nem készít sokkal jobb képet mint a xino.Hja ! és a xino fülese igen patent. Nem a legkényelmesebb, de valami hihetetlen amilyen jó hangzása van ilyen árkategóriában.
-
csendes
addikt
válasz
dorika87 #85501 üzenetére
Jaiyu F1-ben csak 512 MB a RAM, de most 76 USD + ÁFA a Banggood-nál: [link]. Az USD erősödéssel a G2F már 30 fölé ment. Nagyjából marad a THL T6S és a Doogee DG310 kb. 90 USD + ÁFA bárhonnan, kuponnal kb. 5 USD-ral kevesebb, ezek új típusok, nincs velük sok tapasztalat, csak néhány teszt; mindkettő négymagos 1 GB RAM-mal 8 GB RAM-mal 5" IPS kijelző 854x480 felbontással.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
dorika87 #85236 üzenetére
<<<<EZZEL>>>> itt mi a baj?
Bocs de forszírozod a kevésbé kézenfekvő megoldásokat, mikor az elején felvezetett igényeid kielégítést már többen bedobták.Ebay-el/aliexpressel nincs általános tapasztalat, azok piacterek, vannak rajta becsületes eladók is meg csalók is.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
dorika87 #85228 üzenetére
Más:
Minidealék meg lehet hogy szúrták a szemét az ide járkáló Hangyás meg pandás strómanoknak, oszt gondolták kavarnak egy kis zrít a konkurenciánakMégmásabb:
Fatelessné használ face+messenger kombót meg mellé valami voip appot?
Hallomásból tudom hogy ihajdejó az optimalizálása de egy ilyen pakk sem fogja megfogni? -
paolinho
őstag
válasz
dorika87 #84593 üzenetére
Igaz, hogy méretet nem írtál, de gondolom, egy Jiayu G2F a specifikációját illetően megfelelő lehetne a maga 4,3"-val, és kb.30e-be bele is férne.
Ami a Young Duost illeti, véleményem szerint jó, ha 15-öt kapsz majd érte. Persze egy kis szerencsével talán 1-2e-rel magasabban is elmehet, próba cseresznye.
-
-
válasz
dorika87 #32701 üzenetére
A Galaxy Y-hoz... Azt így hirtelen nem tudom, hogy a Duo-s Y belseje a vasat tekintve mennyire azonos a "solo" verzióval (a MobilArénán volt róla teszt, ha jól emlékszem ua. a kettő).
Namost a sima Y amúgy teljesen vállalható kis kütyő. A nővéremnek és a lányának is Y-ja van (illetve az unokahúgomnak már csak volt, mert ellopták) és teljesen jól tudjáj/ták használni. Nem tudom anyud konkrétan milyen app-okat szeretne rajta futtatni, de nem hiszem, hogy baj lenne.
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz
dorika87 #30699 üzenetére
szia.
a követelményeket azért gondold át ha javasolhatom...
kamera milyen legyen? (biztos hogy az is kelleni fog....)
vaku legyen benne?videó telefonálást (pl:skype) használni akarsz a jövőben? mert akkor belső kamera is kell...
képernyő méret?stb.
olvass el egy részletes leírást tesztet ha javasolhatom. pl [link]
hátha megjön az étvágy....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest