- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
anonym1s #49026 üzenetére
Én sem használom ezeket a szenzorokat, de most kipróbáltam ezt a hármat és működnek.
(#49030) Szállító76
Itteni idő szerint 12-én éjszaka rendeltem a mixeshop-tól és 27-én reggel volt a kezemben úgy, hogy ebbe benne volt egy 3 napos kíni ünnep amikor a posta oldala szerint nem dolgoztak. -
alex89
senior tag
válasz
anonym1s #49008 üzenetére
hali
melyik 3 szenzor nem működik? lehet nálam sem csak még nem vettem észre..
Kamerát a kínai mezőnyben értettem jónak, bár van itthon egy LG 4x HD szintén új, részletesen még nem vetettem össze őket, de nem tűnik eget rengetőnek a különbség.
Hangszóró valóban gyenge és a vaku is csak max a kulcslyukat megkeresni jó.
A wifi olyan mint az eddigi telefonjaimban voltak (nem kínaiak), ahol azok befogták ott ez is be tudja lazán.
Kijelzővel nincs gondom, nyilván a lg-ben lévő true hd ips jobb(talán a legjobb a piacon), de ez csak maximum egymás mellé téve tűnik fel. Most még sokat babrálom, jobban bírja az akksi mint az eddigi telefonjaim.
Ilyen kijelző problémám nekem nincs szerencsére, remélem sikeresen le tudod rendezni a minivel.
Általános minőségérzetre, nekem már átcsúszik abba a nem gagyi kategóriába amivel együtt tudok élni. Nincs olyan érzésem, hogy hú de minőségi valamit tartok a kezemben, de az ellenkezőjét sem érzem.
150$-ért vettem ( szállítással, plusz akksival, plusz tokkal 170$), ennyit nekem most úgy gondolom megért, talán jobban el leszek vele mintha besétáltam volna a szolgáltatómhoz és hasonló áron veszek valami galaxy mint vagy hasonlót. A tartósságára leszek nagyon kíváncsi... -
-
válasz
anonym1s #48452 üzenetére
Elhiszem, hogy neked az AMOLED az, ami tetszik, de ez te vagy.
Nagyon tetszettaz S2, de féltem tőle, hogy megvegyem, mert a Galaxy S-t 3 nap után eladtam az AMOLED miatt. Elmentem a boltba, megnéztem az AMOLED kijelzőjét és tudtam, hogy nem fogom megvenni (ennek ellenére mégis került hozzám S2 és S3 is, de ment is tovább).
Szóval amíg a Samsung nem tesz egy << számomra >> elfogadható kijelzőt az S sorozatba, addig én biztosan nem fogok venni belőle egyet sem magamnak.
Ami biztos: a Samsung S2 kijelzője nem jobb az IPS-nél, hanem más. Hogy kinek mi tetszik, az maradjon meg mindenkinek a saját döntése, de olyan kijelentést, hogy jobb, nagyon nem bölcs dolog tenni...
-
dhgm
tag
válasz
Nem értem miért is cserélnéd le? Ha annak idején volt pénzalapod s2-re lesz jobbra is. Ne itt próbálkozz. Ez itt nem a Te helyed. A kinai telók nindig kompromisszummal járnak, kivéve néhányat. Azok vagy azonos szinten vannak, vagy verik a samut, de árban is hasonlóak (Meizu, Xiaaomi, Oppo). Ezen a fórumon gondolom kevésünknek van ilyesmi.
-
RVR400
veterán
válasz
Milyen tekintetben van mélyen alatta? Mert egyedül az AMOLED az, amivel az S3 jobb, viszont az nem indokol dupla árat. Az S2-s összehasonlítás is érdekes, mert egy 25E Ft alatti kétmagostól ez is csak az AMOLED miatt lehet jobb, ha valakinek ennyit megér az árkülönbözet.
Természetesen értem én, hogy Samsung, de azért az S3 igencsak elég gyengére sikerült széria lett.
Ha jól gondolom, akkor Te mindkétszer valamit mellényúltál, és 5.8-as telókat sikerült venned, amik még csak nem is IPS panelosak, és természetesen amikor egymás mellett nézed a kettőt, akkor tényleg elég fosnak tűnik a sima cucc. -
-
DJGABI
addikt
válasz
anonym1s #47966 üzenetére
jaja, végső mentsvárként gondoltam megpróbálom, de semmi. egyedül boromirt dobta fel, arra meg valami hibát adott, meg h próbáljam másik metódussal. nem tudom milyen védelem lehet ebben a zte-ben, de elég nehezen adta meg magát
BTW oroszoknál van egy kis közössége, custom romok (nem csak az a 3-4 mint needromon, ja meg persze az ofisül lewa). szóval van választék. bár még egy hiba előjött: akku százalékot érdekesen jelzi, 100-ról hirtelen leugrik ilyen 70 környékére, ott meg egyszerűen megáll, onnantól kb reálisan jelzi.. ahogy olvastam szériahiba. kis pénz, kis foci.
-
Groovebaby
tag
válasz
anonym1s #47891 üzenetére
az usb kábellel esetleg nem lehet gáz?
nekem a "gyári" usb kábelem van bent az irodában, arról szoktam tölteni, ha itt kell, és nekem is olyan, ha arrébb teszem a telefont, akkor a gép úgy érzékeli mintha új meghajtót csatlakoztatnék, a telefon is úgy érzékeli (de a töltés nem megy el, szóval nem a kábel húzódik ki - gondolom). Kicsit bosszantó, de ha leteszem egy helyre és nem nyúlok hozzá akkor nem csinálja -
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #47863 üzenetére
Valakinek volt itt ilyen problemaja a telefonnal.
Emlekszem irta, hogy kapcsolodik egy masodpercre, aztan szet, majd ujra es ezt jatszotta de nem kapcsolodott rendesen soha.
Most nekem is ugyanezt csinalja. Mi volt a megoldas, emlekszik valaki? Nem is olyan regen volt, ha jol emlekszem epp mult heten irta. -
válasz
anonym1s #47857 üzenetére
Előforsul, hogy beakad
Ilyenkor a már mentett részek elől ki kell venni a pipát (hogy azokat ne mentse), és ismét nekirugaszkodni.
Előfordult nálam is ilyen.szerk:
A data.img-t meg sosem sikerült mt6578 esetén lementeni, akárhogy próbáltam. 96%-nál akadt be...
Arra jó egy dd mentés, vagy CWM mentés. -
fPApi
őstag
válasz
anonym1s #47402 üzenetére
Neked mi bajod van, csalánra p....tél? Én csak mondtam egy itthon kapható, a topic témájába tartozó telefont, amire a kérés vonatkozott, azt meg mindenki eldönti, hogy megveszi, vagy sem.
Egyébként meg, most már hosszabb ideje használom a galaxy s4 mini dualt, és megdöbbentő, hogy mennyivel jobb, mint a korábban kipróbált 'kínaiak'! -
vegyszer
addikt
válasz
anonym1s #47284 üzenetére
Nevess ki, de olyan általános kérdést tett fel, hogy csuda. Jó webshop. Itthon is van még a Tesco polcain is dual simes teló. Szerintem annyira nem off volt a hozzászólás.
De tény, hogy aki kérdezni sem tud, az anyanyelvén úgy, hogy kiderüljön, hogy mit is akar igazán, azt nem küldöm jó szívvel abba a boltba, ahol csak a PayPal felszólítás után van mozgolódás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
anonym1s #47206 üzenetére
Ezért nem kell venni noname telót. A kis kínai úgy variálja szoftveresen, ahogy neki tetszik, te meg elhiszed a tesztek alapján, hogy 2gb ram, meg 8 gb rom van benne, meg pörög mint az üstökös.
Szerintem sokan esnének pofára, ha más teszteket is lefuttatnának, amikre a kínaiak nem gondoltak.Arról már volt cikk, hogy sok teló direkt a tesztekre van kihegyezve, hogy azokon nagyon jó legyen, mert úgy kelendőbbek.
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #43866 üzenetére
Tegnap este sikeresen visszakaptam a penzem a cellphonemic-tol.
Termeszetesen nem a cellphonemic jovoltabol, hanem a paypal segitsegevel, de igy is belekerult nem keves penzembe a telefon visszakuldese.
Nem ajanlom senkinek a cellphonemic.com oldalt! Kiveve azokat az embereket, akiknek nyomja a zsebuket a penz, es meg akarnak szabadulni ettol a tehertol. -
sc200
csendes tag
válasz
anonym1s #46846 üzenetére
Igen igazad van, valóban így ahogy írtad. Sajnos az 5" nekem már nagy (dell streak mini amit régebben vettem --ott pihen a polcon). Galaxy S3 mérete nekem nem jött be. Inkább hosszabb és keskenyebb telefont szeretnék, mint rövidebb de szélesebbet.
A 2 Gb-ról inkább lemondok, de amit elfelejtettem, és talán a legfontosabb az az üzemidő lenne. Sokat beszélek (nagyon sokat) és legalább 1 napot kellene bírnia. -
Jazz
veterán
válasz
anonym1s #46755 üzenetére
A CL10 meghatározása úgy szól, hogy nem töredezett tárolóra vonatkozik csak a 10Mb/sec.
Míg a többi class-nál töredezett tároló esetén is biztosítani kell az adott írási sebességet.Ergo, egy szanaszét töredezett CL10-es tároló tuti nem fogja azt az értéket produkálni ami rá van írva. Hogy ez mennyire esik vissza, azt nem tudom.
-
Hujikolp
őstag
-
szpali
addikt
válasz
anonym1s #46423 üzenetére
Ennek a 16Gb-os változatát használom:
http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/SanDisk/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-10-UHS-1-%2B-SD-AdapterKöszöni szépen, 9 hónap használat után is jól van.
-
-
akos727
senior tag
válasz
anonym1s #45487 üzenetére
Voto x2 és Umi x2 ugyan az. Voto az OEM gyártó. Nekem az Umi van, másikról nekem nincs tapasztalatom, így nem tudom melyik a jobb. Viszont az X2-t merem ajánlani. Gps nagyon max 5 perc alatt pozicional erosen, nettel 20 sec alatt és tartja is minden esetben. Kamera kultúrált minőségű, egyaltalan nem vészes, mint ahogy az sok kínaira jellemző.(De azért egy i5 minőségét messz nem uti meg.)
-
killerbee0
csendes tag
-
Bagira01
veterán
válasz
anonym1s #45397 üzenetére
Ennek a mobilarena-n tesztelt MyPhone Next-nek elég tűrhető a kamerája.
-
-
-
interstate76
addikt
válasz
anonym1s #44162 üzenetére
Ugyanerről írtam én is itt korábban, azaz hogy attól nem jó egy shop, hogy működik a cucc, amit küldtek, ez az alap. A lényeg a supporton van. Ebből a szempontból nálam pl. Antelife 2 esetből 2-szer vizsgázott mínusz 10-esre, a Geekbuying pedig kiválóan kezelte a problémás dolgaimat is. Ezúttal is hangsúlyozom, hogy a tapasztalataim szubjektívek és nyilván a szerencse-faktor is befolyásolta őket. Viszont az tény, hogy AL fizetés után sokaknak csak PayPal claim esetén válaszol, GB válaszideje pedig - nálam legalábbis - 24 órán belül van, probléma esetén is.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
anonym1s #44100 üzenetére
Csak vissza kellene olvasgatni, nem nagy fáradtság, le van írva melyik shopot lehet komolyan venni (minideal), melyiket nem. De nem is baj ha elmegy a kedved, általában azok nyafognak akik amikor megérkezik elkezdenek bénázni itt és teleoffolják, sírják a tehetetlenségük miatt a topicot...
-
Zeki
nagyúr
válasz
anonym1s #43866 üzenetére
Nahát, pedig jó pár hete nagyon ajánlotta valaki a cellphonemicet, hogy látott róluk riportot valami weboldalon, és de fasza fiúk meg lányok, akik egy plázában melóznak, és a pláza mögött van a china telekom nagykerje, és onnan veszik a telókat, és árulják a plázában meg a neten.
-
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #43563 üzenetére
Na levelezgettem kozben a cellphonemic.com webshop uzemeltetoivel.
Abszolut nem ajanlom senkinek ezt az oldalt!
Rendeles utani negyedik napon adtak postara a csomagomat (mi a francot csinaltak 3,5 napig?)
Levelekre kizarolag akkor valaszolnak ha gond van a rendelessel, amugy total leszarnak!
Nem azt kuldtek amit vettem es most azt akarjak hogy sajat koltsegen kuldjem vissza nekik.
Hiaba magyaraztam hogy en egy teljesen artatlan vasarlo vagyok, es ok hibaztak nem pedig en, akkor is annyi a valaszuk hogy "bocs, kuld vissza sajat koltsegeden".
Szemet banda. -
válasz
anonym1s #43728 üzenetére
Hátőőőő, az a 4 óra olyan kiugró?
Van valami külsős screen brightness állító program?
A w200 király, de kicsit fényes sötétben...Ja igen w200.
Egy kis személyes:LG Optimus 2x nek kerestem az utódját, szóval csak kocka fekete tepsi jöhetett szóba.
O2X eladása után 2 hétig egy ZTE Bladet voltam kénytelen használni.
Hát külsőleg a kettő összegyúrása :-D
Fekete tepsi mint az O2X és van a szélén egy fém hatású csík mint a Bladen :-DA másik, hogy nagyon vékony így kis jóindulattal mondhatjuk, hogy egykezes használatra is alkalmas, ugyanakkor nagyon könnyű is, viszont nagyon csúszósra sikeredett a hátlap, így nem a méret miatt kétkezes, hanem a csúszás miatt kell kétkézzel fogni.
De ennyi baj legyen.
Lekopogom, minden oké vele, egyedül a gombvilágítás nagyon halovány, ráadásul kék. Sötétben halványan látszik, nappal érzésre kell nyomni. Majd javítják, vagy nem. Ennyi baj legyen.
$185 ért szerintem messze jobb vétel mint bármi más ebben az árkategóriában.
Ja igen, király 1500 mAh os eu töltőt adnak hozzá, nem egy 500ast mint a w100 hoz. Fejlődnek.Elegáns, jó kézbe venni, bár egy gumis hatású hátlapnak örülnék. A tok még csúszzósabb amit adtak hozzá. Majd lövök valami nillkint, vagy nem tudom...
-
Crytek
nagyúr
válasz
anonym1s #42851 üzenetére
Kérdés kinek mi számít jónak!
Cubot GT99 pont 150 $ és Szerintem nem csinál rossz képet
-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
andatti
senior tag
válasz
anonym1s #41650 üzenetére
"de mas meg ne merje rendelni! Nem ajanlom senkinek!"
Ez jóóóó!
Akkor teszt se lesz? XD XD XD
Pedig én (még mindig) hasonlóban gondolkozom, 5,5-6,3 között, csak, hát az ár és a gps... De majd megy ezeknek is lefelé az ára, 1-1,5 éves modellek már nem olyan drágák... Az eredeti note 2 -is 118 itthon, így egy klónért adni 70-80-at... nekem az is drága. -
-
Krinyo
senior tag
válasz
anonym1s #41635 üzenetére
Netről nem beszélt senki, az ettől részben független. Ha be van kapcsolva az adatforgalom, akkor is él mindkét SIM-ed standby-ban. Ha az elsőre van bekapcsolva az adat, akkor ha az elsőn beszélsz, nem szakad meg (3G-nél, 2G-nél igen), ha a másik kártyán beszélsz, akkor addig megszakad az elsőn aktív adatforgalom, amig ben nem fejezed. És ugyanez igaz fordítva is.
-
-
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #40817 üzenetére
Megtalaltam a prima telefont
Mindenben megfelel az elvarasaimnakcsak baszott draga.
Ez az, itt olvashato rola teszt, de ez a speed valtozat, ebben csak 2500mah akksi van, nekem a diamond valtozat kell, amiben 3000mah akksi van.
Itt egy video rola.
Itt lehet megvenni.
Persze meg lehet mashol is venni, ez csak egy az uzletek kozul.
Prima gep, leiras szerint -
-
sajtjani
tag
válasz
anonym1s #40940 üzenetére
Sziasztok!
anonym1s: Egy kis magyarázat: "Ennek a cellphonemic-nek az ügyfélszolgalata egy rakas szar"
Nincs ügyfélszolgálatuk, Két csinos kis kinai lány+négy fiatal srác. Az igaz hogy nem túl bőbeszédüek, válaszolgatás helyett inkább cselekednek. Viszont dolgoznak szo-vas. is. Álltalában vasárnap reggel szoktam track-ot kapni."Direkt megkerdeztem rendeles elott hogy van e nekik raktaron, es azt irtak igen van, amit mostmar erosen ketlek."
Nincs raktárkészletük semennyi!!!! Ez egy iroda egy shenzeni nagyáruházban ( Charbax riportja szerint) a földszinten a SingaporePost átvevőhelye. Az áruház mögött a CHINA TELECOM épített egy elektronikai raktárat, gondolom innen vannak cuccok.
Bocsássatok meg hogy leírom, de ez a cseteléses, levélírós, kérdezgetős, imélezős faszság csak ránk és az ukránokra jellemző europában szerintem ( ahogy olvasgatom a klf forumokat). -
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #40956 üzenetére
(#40955) CineDOG1!
Hali.
Ezt mar en is linkeltem tegnapelott, es ez a Buffy gyerek nem tapasztalatot irt hanem csak feltetelezest, ami raadasul 2 evvel ezelotti, a cellphonemic meg mar akkor is mukodott egy eve, es azota is mukodik.
Ketlem hogy 3 even keresztul ugyanazon a neven uzemelne egy 100% csalo webshop, de azert azt sem zarom ki, hogy epp most kurvulnak el.En inkabb amiatt vagyok kisse morcos, hogy amint kifizettem a cuccot, szarjak le az embert, abszolut nem foglalkoznak a kerdeseddel/kereseddel.
Ket email-ben kertem hogy root-olatlanul kulkdje, semmi valasz, aztan kertem hogy legalabb egy leirast kuldjon arrol hogyan kell root-talanitani, semmi valasz.
Az meg csak hab a tortan, hogy tegnap irta, ma postazza, ami nem tortent meg, es sejtesem szerint azert mert nincs neki raktaron, holott azt irta van.
Nem attol tartok hogy nem kapom meg a cuccot, csak a viz kiver attol, amikor igy indul egy "boltolas". -
-
sajtjani
tag
válasz
anonym1s #40721 üzenetére
Sziasztok!
anonym1s: A csapatommal túl vagyunk a 28. vásárláson a CellPhoneMic-röl. Másfél év alatt egyetlen egy probléma sem volt. Ez alapján írtam többször is hogy szerintem a legmegbízhatóbb oldal, de egyszer sem lett lereagálva. A választék kicsinek tűnik, de ez azért van, mert csak azok a telók vannak kint amit max 2 napon belül postázni tudnak. Semmi csilli-villi flash az oldalon, amit szoktam írni nekik hogy milyen adatokat javítsanak, már másnap korrigálnak. Foglalkoznak a kuncsafttal, semmi mellébeszélés, mintha nem is kinai lenne.A legtöbb Általatok favorizált webshopot magasan üti! -
andatti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest