Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Én hosszabb "kínai" kitérő után vettem egy S4 mini dualt, most már belakva, használva mondom, hogy nekem egyértelműen jobban bejön, szinte minden szempontból, mint a korábbi "kínaiak". Szerintem csak az ára miatt "szólhatják le", de nekem megéri, hogy végre minden működik, ami benne van.
-
kcsa
veterán
Nekem is ilyen van, de a fórum is elég aktív, nézz be, olvasgass
(egyébként nálam is a méret volt az egyik döntő szempont, pedig elég lapátkezem van
)sőt, bár nem gondolkoztam rajta, de eladó is lehet, csak mivel van rajta egy apró sérülés, így radikálisan csökkent az értéke (pont ezért nem gondolkozom eladáson
) -
anonym1s
őstag
Hali.
Ha az indulas ota olvasod a topikot, akkor olvashattad mar rengetegszer hogy 4" telefon szinte mar kihalt, 4,5" is alig van mar, foleg nem 2gb rammal.
A cubot gt99 4,5" es en meg csak jokat olvastam rola, de 1gb ram es 4gb rom van benne. Ez utobbit lehet novelni kartyaval, de a ramot nem. Valamirol le kene mondanod ha kinait akarsz, vagy a 2gb ramrol, vagy a kicsi kijelzorol. 5"-en mar van jopar 2gb ramos cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(egyébként nálam is a méret volt az egyik döntő szempont, pedig elég lapátkezem van
)