-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
csibe1
addikt
válasz
fotosjani #51585 üzenetére
"Egy biztos, én most nem vennék 2GbRam-os telót, mert nagyot esik hamarosan az ára."
Erre azért ne köss fogadást.A nagy árvíz után is hiába normalizálódott a helyzet, a vinyók árai nem igazán tértek vissza a régi szintre.
Első a profit, és ha megveszik drágbban akkor miért csökkentenének árat? -
heidricha
őstag
válasz
fotosjani #49989 üzenetére
Jó meglátás... nekem amúgy az AntElife bevállt, vettem onnan telefont és Tabletet is, utóbbinál volt 3 nap, mire feladták, de onnan gyorsan ment minden - bár ez már a DHL érdeme, de más posta is ugyanúgy dolgozik nekik mint másnak gondolom.
Most épp a dx.com-ot várom nagyon, és kezdem unni, mert légipostáról volt szó, annak meg minek két hét bárhol is?
-
vadkörte
addikt
válasz
fotosjani #50007 üzenetére
G700 esetén a két shop árai:
Hangyások: ~257 dodó, Tmall: 252 dodó. (+4 dodó szállítási díj + 4%PP =~266 dodoómadár) A difi 9 dodó, jelenlegi árfolyamon nemegészen 2.000 Ft."...a hangyásoknál működik a "likeus" kupon kód..."
Frissen regisztráltként nekem ilyenem nincs. :S"Én személy szerint a Garanciát csak a 45 napos PayPal védelemig tudom elképzelni hogy működik, 45 napon túl csak a vak szerencsén és az adott bolt jóindulatán múlik hogy valamit el lehessen érni."
A bizalom és a naivitás nagy úr.
Neten meg ha lehet CSAK PP!Nem befolyásolsz, erre való a fórum.
-
Mercutio_
félisten
válasz
fotosjani #49989 üzenetére
Antelife-on árban benne a paypal? (mert anélkül én nem vennék sehol telót kínai webshopból
)
Mondjuk most utánaolvasva nem kapkodják el a fiúk a postázást, nekem meg tmalltól 2 hét alatt itt volt a telefon, amikor tovább tartott akkor is 8 nap után már pesten volt, csak a vámosok ültek rajta több mint 1 hetet. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
fotosjani #49784 üzenetére
Én is TotalCommanderezek , de App mentésre még nem használtam..
Szóval azt kérdezném, ez a módszer az App-okhoz tartozó data-val (plusz egyéb file komponensek)
is kezd valamit?Vagy csak pucéran az Appokat pakolja pakolhatja ezzel az ember?
(Egyébként ebben a Tcmd-ben a java-s metódus mellett van egy jobb is..)
-
CoolBoy323
nagyúr
-
-
-
alexw801
senior tag
válasz
fotosjani #35234 üzenetére
Ugyanezt időnként lehet kapni a Petőfi Csarnokban szombat-vas. egy állandóan kínai dolgokat áruló eladónál, kb. fele ennyiért, már vettem kettőt is, működik. De macerásabb, mint egy USB töltővel a telefonban benne lévő akku töltése.
A banggood.com-tól vettem egyszer 5V 2A USB-s töltőt, 2-3 USD körül, kiváló. -
madrac
senior tag
válasz
fotosjani #35138 üzenetére
Nekem a fő szempontok ilyen téren, hogy ne legyen homályosak (az külön érdekes ha csak a fotó egyik része ilyen), életlenek a képek, a fotón legyenek rajta a részletek is, ne legyen elmosott, és erős fénynél azért ne égjenek be durván. Ezek elrontják az egész képet.
Nem mondom, hogy olyan pocsék fotókat készít az UMI, de mobilos szinthez képest átlag alattinak értékelném. Egyik fotóra se tudnám mondani, hogy - na ez elég korrekt minden szempontból.. - , ami azért magáért beszél. Erős kompromisszumokkal ellehet fogadni, ha valakinek ez egyáltalán nem fontos.
Nem vagyok egy fotós megszállott (pláne ha külön kell cipelni), ha egy szintet tud hozni a mobil is, akkor az nekem már elég, és mindig kéznél van. Egy fényképezőgépet sose fognak kiváltani, ha ugyanazt a minőséget várja el valaki tőle. Komolyabb célokra természetesen célgépet kell vinni.
Az árakra pedig írtam valamit az előző hsz-emben.. ha a 75e forintos eltúlzott árból levonnánk az áfát, adókat, a support költséget, a márka plusz költségét, és a visszaélést a belpiaci erőfölényükkel, akkor ugyanannyiba kerülne mint egy hasonló kínai telefon. Na jó, legyen +5$ a kamera miatt. Egyáltalán nem tartom reálisnak, hogy egy több éves, 2 magos, kisebb kijelzős telót még mindig 75-ért vesztegetnek itthon.(#35158) BullZeye: ha jól néztem csak az Iocean X7-ben és a Jiayu G4-ben gyroscope
-
tolvaj!
őstag
válasz
fotosjani #35138 üzenetére
félreértés ne essék én csak arra +1 eztem, hogy régen is csináltak olyan mobilt amiben igenis jó volt a kemra. jobb mint a 2 simes kínai csodákban. én majdnem 6 évig használtam az N95 ös nokiát. páromnak van egy TCL-ALCATEL ot 993D je. nekem samsung ace2 és a nokiám még mindíg szebb képeket csinál mint az előbb felsorolt készülékek.igaz abban carl zeiss optika van és optikai zoom. a mai napig megvan a kicsike akku kivéve dobozában pihen a szekrény mélyén.
-
madrac
senior tag
válasz
fotosjani #35121 üzenetére
Mondok én többet is, Sonyericsson K750i
, Samsung galaxy S Advance, Samsung galaxy SII, Sony xperia S, Zte V987, Sony Ericsson Live with Walkman. De nyilván ennél sokkal több van ami szintén tud elfogadható fotókat készíteni, és nem új prémium kategóriás teló 150.000-ért, pláne nem 4 magos, 5 inches ips kijelzővel. A kamera is fejlődhetne, és nem feltétlenül visszafelé. Nem mindenkinek lényegtelen ez a fícsör. Gondolom azért van ez így, mert ezen is spórolnak vagy fél dollárt, az igényes célközönségnek meg úgyis mindegy, egyébként is csak a megapixelt nézik, ha nézik. Csak akarat kérdése a gyártók részéről. Azt pedig tudjuk, hogy a hazai nagy márkák nem azért kerülnek annyiba, mert drágább lenne az előállításuk..
-
smkb
őstag
válasz
fotosjani #34836 üzenetére
Ismerem a mélységélességet, sőt a el is szoktam vele szórakozni a Pana DMC FZ150-emen (nem egy nagy kunszt eszköz tudom)... azt viszont nem értem, hogy ha valakinek van véleménye arról, hogy pocsék a kép, akkor miért ugrik neki mindenki (főleg olyanok akiknek saját bevallásuk szerint nem is számít, hogy milyen, az meg ugye nem is érmet miért véleményezi bármennire is, ha számára irreleváns), hogy márpedig... Csak ez a véleménye lehet itt mindenkinkek, hogy egy 200$-os telefon képe, ha pocsék is, de mivel 200$-os eszközzel készült, akkor nem pocsék? Tudtommal a kép minősége nem ár érték relatív. A kép vagy jó minőségű, vagy nem, független az eszköz értékétől, amivel készül.
-
beritib
csendes tag
válasz
fotosjani #32829 üzenetére
Így van, tehát majd LTE-s telefonra kell gyúrni, sajnos még elég kevés van belőle.
900 MHzen nem csak nem érdemes, de jelenleg nem is engedélyezett az adatforgalom, kizárólag a szabad spektrumokat lehet felhasználni erre, de ennek meg hátránya az alacsony sebesség.
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz gyors az LTE terjedése. -
citkar
addikt
válasz
fotosjani #30624 üzenetére
Tegnap én is használtam, bár így hideg indításra soká találta meg, épp mire célba értem s csak annyit tudott mondani, hogy célba érkeztem
Annyi, hogy gazdaságos a telefon összességében nyugalmi állapotban, napokig megy ha nem terhelem, csak telefon, sms, kis net, de a játékok eszik rendesen.
Ha olcsóbb lesz a 3000-es akku elgondolkodok rajta, mert a 2000-es se rossz, de a másfélszer ekkora még jobb, nem annyit dob rajta, hogy egy nap helyett másfelet bír, hanem napokat nyújt rajta. -
Dermesztő
aktív tag
válasz
fotosjani #30600 üzenetére
Nekem egy W100 van úton, remélem beválik. Ár / érték arányt nézve.
Alap beállítással nekem sosem sikerül szép képet csinálni. De arra ott a kompakt gépemHa megoldódik az optimizáció az X7-re talán beújítok egyet, de ez még a jövő zenéje.
Macerás garanciáztatni, mivel nem itt vannak a szomszédban.
Jó éjt mindenkinek!
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
fotosjani #30592 üzenetére
Micsoda képek
Tény hogy van már mögötte közösség. A RAM gondokról én is olvastam, kevés az a 250 mega bekapcsolás után üres járatban.
450-500-nak kellene lennie. Valami nagyon visszafogja.
Valakinél az is gond, hogy a kijelzö sarkokat nem egyformán világítják be a ledek.Az 5 mm nem kevés, de nem merek olyat venni, ami még nem igazán kiforrott, mert utána csak engem szidna. Hogy rám bízta, és mégsem olyan amit elvárt.
Meg mókolni sem nagyon szeretnék vele ha esetleg valami hibás jön vagy valami. Benne van a pakliban.
FHD nél is kevés lehet az a 3000 akku, ha egész nap nyomja az ember, akkor már inkább egy 8000 Mah-as power bank.
Nagyon szépen köszönöm neked is a tanácsot-leírást(#30591) hippo0315
Nagyon hasznos infó, köszönöm. Akkor el is dőlt ! -
Fandango
veterán
válasz
fotosjani #29416 üzenetére
Mar ne is haragudj de en nem rugoztam sokat a C2 kerdesen.
Amiket kiemeltel, elsonek megkerdeztem honnan erdemes venni, mert ez volt az elso, hogy telefont kinabol rendelek nem ragoztam tul a kerdest. A 2. kerdesem is velhetoen jogos mert azt olvasni, hogy Yamaha hang chip van a telefonban eleg kamunak tunhet ismerven miket nem irnak, csak hogy eladjak a keszuleket. A 3. kerdest valasznak szantam annak akinek szolt. Aztan vegul leirtam, hogy vegulis megrendeltem es hogy honnan. (kozel 1000 hsz kozul 4 volt az enyem, na bazz ez aztan nagy toprenges volt, hogy vegyem e vagy se a keszuleket). Most ezzel kurvara felhuztad az agyam.
Viszont amit itt a gps temaban levagtatok az mar tenyleg felesleges szajtepes volt. -
gipsztigris
addikt
válasz
fotosjani #29390 üzenetére
Vannak skinek amiben már meg vannak jelenítve a Glonass holdak is. Egyébként a P.imo alapból is támogatja. Ha a készülék tudja, akkor a P.imo használni is fogja a glonass jeleit is.
A megtévesztő reklámok pedig azért vannak amiért más megtévesztő reklám is!
Az átlagjúzerek 99%-a azt sem tudja, hogy a Glonass az egy vodka márka, vagy egy jó minőségű térdzokni. De ha a készülék tulajdonságainál meglát egy olyat ami a másik vasnál nem szerepelt akkor azt gondolja, "ez kell nekem"! Mert ez többet tud.
-
gipsztigris
addikt
válasz
fotosjani #29354 üzenetére
Akkor vegyél egy Sony-t, vagy Samsungot! Hogy MTK 6589-ben nem fogod kipróbálni egy darabig, az biztos.
Egyébként jelen pillanatban csak zárt térben vagy nagyon szűk utcákban házak között van némi jelentősége a glonass támogatottságnak. Szobában szinte azonnal lát két-három glonass holdat sokkal előbb mint a normál holdakat, de menet közben van úgy, hogy egyetlen egy glonass sem látszik. És azért azt se felejtsük el, hogy a glonass holdakból lényegesen kevesebb van fent és ezért a vakfoltok száma is több. Ami azt jelenti, hogy hiába lát a telefon kilenc glonass holdat, de jeleket csak háromból tud fogni.
-
deminos
aktív tag
válasz
fotosjani #27683 üzenetére
Félreértettél, pedig a zárójelben még utalást is teszek rá: 330/960-at úgy értettem, hogy már csak 330MB szabad RAM-ja van (azaz a logikád szerint 630/960 foglalt/max). Az antutu (available/total) sorrendben tünteti fel a szabad/max RAM-ot, azaz helyes sorrendben írtam. Te viszont másképp írod (foglalt/max), amivel nincs is gond, mert végeredményben ugyanarra gondolsz amire én.
#27680 vinibali: Az eddig látott antutu screenshot-okból az látszik, hogy igen ugyanannyi RAM-ot különítenek el a "videókártyának" FullHD esetén, HD-nál és qHD-nál is.
,,ne adj isten ha pl megy egy holo spirál élő háttér, az is ua memóriát kajázik?" -> Természetesen igen. Teljesen mindegy mekkora felbontáson futtatod az élő háttérképet vagy komolyabb játékot, a kernelbe égetett fix dedikált RAM érték miatt nem tud többet lefoglalni magának. -
vinibali
őstag
válasz
fotosjani #27687 üzenetére
amit kiírtam "legyalult 518/960MB" közvetlenül indtás után task manager írta ki. nem nyomtam rá antutut
az a legtisztább, ha indulás után nézed meg, sok gyári vagy gyári programok nélkül. szerintem mérvadó.
az éjjeli kb 8 órás műszak alatt 1% ot ment le az akksi
kimentem még tegnap este kamerázgatni és nagyon érdekes. amikor bemegyek a kamerába, szép világos kép fogad és a fotók jó fényűek viszont amikor videózni kezdek, akkor hirtelen átvált nagyon sötétbe, mintha a kamera rendelkezésére álló fényhez nem tudna igazodni és mindig fényes időhöz lenne beállítva, levesz a fényerőből! -
laslie92
senior tag
válasz
fotosjani #27683 üzenetére
Hát én ezt már nagyon nem értem lehet hogy hülye vagyok hozzá!
De vegyük azt h kijelzőnek miköze van a ram hoz? Most akkor a thl w100 ugyan ezzel speckóval rendelkező telefon csak alacsonyabb felbontás mert csak QHD ott még több szabad ramunk lesz? ( vegyük ki a kijelzőt megmarad a az egész
)
fotosjani
A 330/960 (MT6589) esetén pont hogy az ellenkezője, a 330-at kevés telepített app-al vagy jól optimalizált system esetén lehet elérni.Itt most azt érted hogy egy rossz rommal(meg pár appal már nem is marad memória?
Ennek se eleje se vége! Láttam Zopo c2-es videot ahol kibontástól market ből antutu telepít teszt futatt és 112/961 Na ilyenkor mi van? Ha felteszem a facebook,meg skype meg az avast ami ugye fut háttérbe lefagy?
Valaki magyarázza már el hogy hogy is van ez mert nem értem! Ha lehet úgy mint egy 5 évesnek!
-
fotosjani
aktív tag
válasz
fotosjani #27669 üzenetére
Ahogy látom van egy jó pár ROM iOcean X7 -re
-
SlayerPrince
csendes tag
válasz
fotosjani #27546 üzenetére
azt olvastam egyik oldalon, hogy a 3000-es akuhoz külön hátlap van, mikor rendelsz ilyen akut akkor kell rendely vele megfelelő hátlapot is. Engem is érdekelne amúgy.
http://www.aliexpress.com/store/product/STOCK-5-Iocean-X7-MTK6589-quad-core-cpu-phone-1920-1080-FHD-IPS-screen-1G-RAM/316768_783642645.html
-
sagit
veterán
válasz
fotosjani #20373 üzenetére
ameddig SGS-en toltam ott én is megforrasztottam az antennát, sokat javult.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fotosjani #19951 üzenetére
Én már az Antelife-nak sem hiszek. Két hónapja rendeltem onnan egy G3-at DHL-lel ezüst színben (in stock), egy hét elteltével jelezték, amikor már ide kellett volna érnie, hogy "ja, hát ezüst az nincs". Lett fekete...
Ezüstöt meg a MiniDeal-től rendeltem SG Post-tal. Egyszerre értek ide.
Pumika1975: Nem nagy varázslat, de ha már benne van, az még jobb. Aztán én úgy gondolom, egy valamirevaló ROM-ban legyen is benne a "Google Áruház".
-
sagit
veterán
válasz
fotosjani #19255 üzenetére
Fúúú, ez a G5 még jobban tetszik mint a G4. Kisesebb ház, igaz kisebb kijelző, de az nem zavarna.
A vas rendben van, lehet tudni róla még valamit?Az S1-ben pedig krait magok lesznek, igaz?
(#19262) laolaj : A képeken is máshogy néz ki, a mérete is más és a kijelző is kissebb a g5-ben. Kérdés hogy ez mikor lesz kapható, ha kapható lesz, de 200 dollárért enyhén best buy lenne.
-
válasz
fotosjani #18434 üzenetére
Viszonválasz megillet
A flashtool használata tiszta?
(sasa311 leírása segíthet)
Azzal kell feltenni a lnkelt fájlt, de csak a recovery legyen bepipálva! -
válasz
fotosjani #18432 üzenetére
Ez esetben nézd meg ezt a hsz-t
Mivel a particio kiosztása stimmel eddig a pontig, tudod használni, majd a kapott fájlt megin' a data-ra feldobni.Ha nem érthető, kérdezz bátran.
-
válasz
fotosjani #18430 üzenetére
Ha már van root (merthogy elméletileg van), akkor a következőt kellene tenni a recovery.img lemetéséhez.
másold ide, vagy küldd el a telefonod /proc/dumchar_info fájlját. (root explorer szerintem a legjobban használható program)
pl. átmásolod sd kártyára, aztán kinyitod, a tartalmát meg ide bemásolod.Ha megvan, akkor lesz szükség vagy adb-re, vagy terminal emulator-ra (ami a marketből is letölthető).
-
válasz
fotosjani #18418 üzenetére
Ha kikapcsolt állapotban megnyomod a power+hangerő fel gombot, akkor ilyen jelenik meg?
Ha igen , akkor van cwm-edHa nem:
Ahhoz, hogy tudjak készíteni cwm-met, ahhoz kell a telefonod recovery.img-je.
Ezt le tudod menteni, ha van terminal emulator a telefonodon, vagy pedig adb-n keresztül csatlakozol a telefonhoz. Ha tudod ezeket használni, akkor folytatjuk.
Vagy esetleg van egy mentésed MTKDroidTools-szal? Az csinál recovery img-t -
Xabi78
aktív tag
válasz
fotosjani #18409 üzenetére
Én így csináltam:
A jbart álatl kiköpött mappákat módosítottam (app2, framework2, build.prop2), majd így bemásoltam a system mappába Total Commanderrel. Ezután a mappába lévő file-okat csoportosan kijelöltem, és beállítottam a jogosultságokat (++- +-- +--). Ezután kiléptem a CWM-be, és a beépített fájlkezelővel az eredeti app mappát átneveztem app3-ra, az app2-t pedig appra, majd ugyanez a többivel is.
Alternatív megoldásként rootolt telefonon jól használható az Android Commander, amivel az egészet meg lehet csinálni egyszerűbben, de csak akkor működik, ha van működő adb és a telefonon root-shell (könnyen ellenőrizhető: ha az MTK Droid tools elindításakor a telefont felismeri, és a jobb alsó részen lévő sáv zöld). Ilynekor a telefont factory módban kell indítani, és egyben lehet cseréni a mappákat, majd jogosultságot beállítani, közvetlenül a gépről.
X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged