-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
vadkörte #49993 üzenetére
Én csak azért írtam mert a konkrétan az A760 esetén az egyenlő mégsem egyenlő.
De a G700-as esetén sem csak $9 a különbség mert a hangyásoknál működik a "likeus" kupon kód és így már $15,75 a különbség.
Én személy szerint a Garanciát csak a 45 napos PayPal védelemig tudom elképzelni hogy működik, 45 napon túl csak a vak szerencsén és az adott bolt jóindulatán múlik hogy valamit el lehessen érni.
A TmallBox-nál fordult elő annak idején hogy "megint én" fórumtársunk nem PayPal-al fizetett hanem Banki átutalással, és érdekes módon nem találták meg az átutalt pénzt, magyarul letagadták a pénz beérkezését.
Semmi garancia nincs rá hogy a vásárlás után 9 hónappal (garanciális probléma miatt) visszaküldött telót nem fogják-e letagadni, hiszen már nem véd semmi bennünket.De ez minden boltra igaz lehet sajnos a hangyásokra is.Ne értsd félre nem akarlak téged, sem mást sem befolyásolni csak saját gondolataimat osztottam meg.
Mindenkinek a saját felelőssége hogy honnan rendel, mert sosem lehet előre megjósolni a Kínai vásárlások esetén hogy éppen mivel fognak trükközni a Kínai barátaink.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Vízpart, vakáció és hardverek
- iPhone topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- iPhone 12 Kék 128GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged