Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
GRaul #107105 üzenetére
Ez minden frekin műküdik a pannonos kártyáddal is., ráadás a kiváló gps, és a jó kamera
-
Laza...
addikt
Akkor mostmár vissza keresheted a hozzászólásom amiben linkelve van a faxa Alcatel rom. És akkor a hátlapi logón kívül mindenben Alcatel Idol X lesz. (és full magyar)
Ha nem találod, megkeresem a gépemen valahol, és felteszem valahova (needromon mintha nem lenne már fent
)
-
Vvarpi
tag
Látom már kapod a segítséget
Szia,Kollégám is így járt, neki sajnos nem tudtuk életre kelteni az idol x+-át.
Nem látta semmilyen gép sem és hiába volt rajta működő cwm, mivel nem lehet belerakni memóriakártyát így nem tudtuk rátölteni, újrahúzni a rendszert.
Ment vissza Minideal-hez, Ők azt mondták ismerik a problémát.
Remélem nem keserítettelek el és sikerül helyrehozni a masinát. -
Laza...
addikt
Első indításnál sokkal hosszabb a boot idő, ugyanakkor én az Alcatel updaterrel csináltam anno, az full újraflasheli az egész telót, mindenestől (TCL szoftot tesz rá, 6040D-t kell kiválasztani)
Régebben linkeltem itt egy romot, ami Az Alcatel szoftját teszi fel, teljesen magyar, és Alcatel Idol X néven mutatja magát (merthogy gyak. az is..)
-
Laza...
addikt
Felraksz egy play store-t, és kész, nem? Utána már azt teszel fel amit amit akarsz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest