- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz
fotosjani
üzenetére
Félreértettél, pedig a zárójelben még utalást is teszek rá: 330/960-at úgy értettem, hogy már csak 330MB szabad RAM-ja van (azaz a logikád szerint 630/960 foglalt/max). Az antutu (available/total) sorrendben tünteti fel a szabad/max RAM-ot, azaz helyes sorrendben írtam. Te viszont másképp írod (foglalt/max), amivel nincs is gond, mert végeredményben ugyanarra gondolsz amire én.
#27680 vinibali: Az eddig látott antutu screenshot-okból az látszik, hogy igen ugyanannyi RAM-ot különítenek el a "videókártyának" FullHD esetén, HD-nál és qHD-nál is.
,,ne adj isten ha pl megy egy holo spirál élő háttér, az is ua memóriát kajázik?" -> Természetesen igen. Teljesen mindegy mekkora felbontáson futtatod az élő háttérképet vagy komolyabb játékot, a kernelbe égetett fix dedikált RAM érték miatt nem tud többet lefoglalni magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB mist blue párakék független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő