-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
válasz
sasa311 #39588 üzenetére
pontatlan. Sygic-el teszteltem.A-gps is be van kapcsolva. EPO-t is frissítettem. MUT-ot futtattam de kb a fele váltott csak zöldre. Meg azzal a rommal amivel a minidealtól érkezett pl autóban nem talált műholdakat csak utcán. most [ez] van fent ezzel jobb valamivel. Gps test 100 körüli a feet.
-
-
gipsztigris
addikt
-
Maximum1
őstag
válasz
sasa311 #39489 üzenetére
és (#39490) Ájvé
De létezik, és ebbe integrálták az ügyesek a multilángost.
-
Ájvé
veterán
válasz
sasa311 #39489 üzenetére
De létezik, az egy fullos kiadás, csak éppen Spica-ra meg még néhány készülékhez adták régebben. Egyébként abban igazad van hogy NNG (a szoftver fejlesztője) nem forgalmaz vagy fejleszt szoftvert Androidra, de ettől még léteznek bizonyos kiadások amik nem hivatalos kézből beszerezhetőek.
Egyébként meg jól fut az én megyek, csak WVGA a legnagyobb felbontás amin elérhető. Térképet is lehet hozzá találni azzal sincs gond, annak ellenére hogy csak egyetlen szoftvert adott ki Androidra az NNG, az elég jól sikerült. -
csampei
senior tag
válasz
sasa311 #38174 üzenetére
Na megkésve de itt vagyok.És jöjjön a Runbo!
Első benyomás: Úristen ezt hol fogom hordani!!!!
Második mikor bekapcsolom,hogy ez veszett gyors O2x-hez képest!
Harmadikem lehet csutka hangerőn használni mert meghülyül az ember!!!
Viccet félre.
Eddig frankó minden,de vannak nem tetsző,mint például az elég érdekesen partícionált belső memória.Ugyanis link2SD nélkül sajnos az elfogy!A fényképező rész teljesen rendben van,de itt is van üröm az örömben,például az hogy külső SD-re nem rögzít.HD felvételnél a belső memó meg nagyon kevés.Minden más funkció teljesen rendben van,walkie-talkie, a lézer,stb.Egy nagyon pozitív dolog van benne RAM-ból nincs hiány!Belakva 500-600mb van szabadon.A rendszer amúgy siklik,és nagyon korrekt,a fényképezőnél még annyi hogy az JB romokból kölcsönzött szoft.GPS gyors,és pontos,az adatátvitel szintén gyors.Nem tudom mit írjak még,de ha valami nem tiszta akkor kérdezzetek.
-
-
madrac
senior tag
válasz
sasa311 #37086 üzenetére
Ez nem hit kérdése. Csak jó lenne tisztán látni, ahelyett hogy kitaláljuk hogy van, és ezt tényként közöljük.
Azóta se láttam olyan fotót ahol külön chip-ként lenne rajta. A méret és a költséghatékonyság elég nyomós indok lenne amellett, hogy egybe integrálják. MTK6589-et se láttam mással csak 6628-al. Érdekes módon ezek nem szoktak keveredni.. -
foka
aktív tag
válasz
sasa311 #37005 üzenetére
De a iNew I4000 Full HD Quad Core MTK 6589 Smart Phone 3G GPS Bluetooth WIFI White gyári oldal igen.
Navigation: GPS+AGPS Navigator
Ja és 16 G a háttértár, nem 8. -
-
kcsa
veterán
válasz
sasa311 #36396 üzenetére
De nem is ez a lényeg hogy a vodásoknak mi a jó, EU-ba garantáltan nem fogják hozni a 850/2100-as modelleket, mert más országokban is 900/2100 frekvencián megy a 3G.
850 ha jól rémlik USA (Ázsia?)szerk.: tehát igenis úgy gondolom hogy a magyaroknak külön típusokat fognak gyártani, és ezt terítik az egész EU-ban (vagy fordítva
)
hetvenkettedik szerkesztésre egész értelmes mondatokat tudok összehozni
-
albinolynx
senior tag
-
Ájvé
veterán
válasz
sasa311 #34936 üzenetére
Viber biztos nem kelti fel, ha nincs persze üzenet vagy hívás ilyesmi, de magától nem, legalább is nekem, outlookot nem tudom.
DJGABI:
Szerintem is elég 5"-on a HD is, ember nem lát ekkora felületen különbséget, 300 körüli ppi már bőven jó. Bár az az igazság hogy még nem volt alkalmam összevetni így. -
RVR400
veterán
válasz
sasa311 #34320 üzenetére
Ráadásul ez alapján csak 854*480-as felbontás, és ha még ezen is csak 13000 pontot tud, akkor 6589M van benne.
-
valenc
tag
válasz
sasa311 #32848 üzenetére
fastcardtechet nagyon megbántam kamuznak összevissza minden telónak az infója hazugság kb. de pandawillben bízok még egyszer egy egeret rendeltem tőlük az megjött ezért reménykedem hogy csak nem basznak át...
Fateless:Ez mit jelent pontosan? kb mennyit kéne rá várnom mert ha sokat akkor nem érdekel rendelek minidealről a800-at aztán pandától meg vissza a pénz.Nem adom fel ezt a kínai telót kell nekem egy ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest