-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayWolf
csendes tag
Melyik az a FULL HD kijelzős telefon, amelyiknek a legjobban működik a GPS-e? A Zopo 980-at néztem ki magamnak viszont a hozzászólásokat olvasva nem győzött meg a GPS-e.
a C2 és a 980-as között ilyen téren van különbség?
Köszi.
-
SlayWolf
csendes tag
S.O.S!!!!!!!!!!!! Sziasztok sajnos sikerült rossz telefont megvásárolnom . Tegnap leadtam a rendelést 19:03 a minideal-nél paypal-al fizettem de sajnos nem a jó telefont vettem meg (((. Hogyan tudom módosítani a rendelést vagy visszakapni a pénzem???Csak visszaigazoló emailt kaptam eddig semmi mást?
Mit tehetek?
Köszi. -
SlayWolf
csendes tag
Sziasztok egy ideje már én is olvasgatom a fórumot és eldöntöttem hogy én rendelek egy kínai telefont.
Leszűkítettem a kört 2 telefonra (többi vagy túl gagyi, vagy túl nagy, vagy túl nehéz, vagy drága):1. Iocean X7
2. Jiayu G4De nem tudok dönteni, mert nem szeretnék túl nagy telefont, viszont az iocean x7 nagyon megtetszett küllemre és hát a Full HD felbontás sem az utosló. (Tudni illik kijelző mániás vagyok
) valamint árban is sokkal jobb G4-nél.
A G4 pedig egy kiforrottabb márkának tűnik nekem sőt a 4,7" kijelző is kényelmesebb lenne, viszont nem full HD illetve a telefon mérete is nem sokkal kisebb az x7-nél. A súlya pedig szinte ugyanannyi sőt kicsit nehezebb. (148g - 152g)
Ti melyiket ajánljátok szívesebben a fenti igények szerint, ill. mennyi különbség van a full DH és HD látvány között, sajna még személyesen ezt nem tudtam összehasonlítani?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Hieronymus: Három júniusi képem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest