- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anonym1s
őstag
válasz
BullZeye #43733 üzenetére
Oke, de ez tobb mint 4 oranal jart amikor 78% szufla volt meg az akksiban, szoval 8 ora minimum meglett volna, de lehet 9 is
Amugy nem azert irtam mert futtatni akarom (nekem nem tetszik a kijelzoje), csak tegnap elegge lehuztam, es az igazsaghoz ez is hozzatartozik, ezert gondoltam beszamolok errol is. -
domerator
veterán
válasz
BullZeye #43733 üzenetére
Aláírasomban szereplő myaudio q508 a 3200-as akksijával múlt hétvégén 7 óra 20 perces kijelzőidőt mutatott amikor bejelzett a 15% töltöttség... ebben főleg netezés és tube volt wifin.
(csináltam volna screenshotot csak valamiért nem működik, de legközelebb másik telóval lefotózom) -
válasz
BullZeye #42043 üzenetére
cn app remover mtk6589-hez.
Ez a bootanimációhoz tartozó hangot is lekapja. -
-
CoolBoy323
nagyúr
-
-
chab7
addikt
válasz
BullZeye #38581 üzenetére
Én valószínű egy ilyet fogok rendelni: WinnerGear Montar. Csak előbb legyen hozzá telóm is
Mondjuk nem tudom 5" felett is jó-e -
fPApi
őstag
válasz
BullZeye #38490 üzenetére
"Úgyhogy Novát lassan el kell felejteni, és cserélni Apex-re"
Ez érdekes, én is próbáltam mindkettőt (meg egy csomó mást is), és szerintem meg a Nova "észrevehetően gyorsabb, kevésbé memória igényes, és jobban fut alapvetően ugyanazokkal a beállításokkal mint a"z Apex.
-
tolvaj!
őstag
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #37996 üzenetére
Hátha valakinek szüksége lesz a későbbiekben, Joyce a minidealtől ma végre elküldte napi 2-3 nyaggatás árán a több nyelvű (multilanguage) tisztított official romot tyúklábak nélküli verzióját. Egyszerűen vissza lehet rakni, ha valamit nagyon elrontunk, kipróbálva tesztelve, van benne magyar, és kínai appokat se találtam.
THL W7S, 4GB version - 268.43M
ThL_W7.130516.JB42.V12.HD.EN.COM.8P32_MT6589_Cam3H2.rarTHL W7S, 8GB version - 272.47M
ThL_W7.130518.JB42.V12.HD.EN.COM.8P64_MT6589_Cam3H2.rarEgy kép a verziószámról:
-
Zeki
nagyúr
válasz
BullZeye #37697 üzenetére
Ha bírsz még várni 1-2 hónapot akkor ezt ajánlom a figyelmedbe... még olcsósodik.
Lenovo P780 -
válasz
BullZeye #37541 üzenetére
Mentés leginkább az alábbi módszerekkel lehet (nem feltétlenül az összes lehetőség):
- CWM/TWRP recovery használatával.
- Flashtool readback opciójával.
- MTKDroidTools-szal.
- dd paranccsal. -
albinolynx
senior tag
válasz
BullZeye #37541 üzenetére
Az online chaten az oldalukon. Egyszerűen csak annyit írtam, hogy szükségem lenne egy gyári rom mentésre a biztonság kedvéért. Ha teszem azt valaki már lefutotta ezeket a köröket, adnak egy acc-ot a szerverük egy könyvtárához, ahol meg fogod találni egy könyvtárban. Letöltöd, többi adja magát.
-
tolvaj!
őstag
-
imicip
csendes tag
válasz
BullZeye #37410 üzenetére
Hát igen, ezek a kis huncutok tudnak meglepetést okozni, sajnos nem a megrendelő javára változtatnak.
Mindig utólag okos az ember, valszeg érdemes készíteni a megrendelésnél screenshotot, emlékeztetőnek a kicikínainak, ha már olyan sok tartozékot beígér.A telódon megtalálhatók a fizikai home gomb melletti érintőgombok?
-
imicip
csendes tag
válasz
BullZeye #37387 üzenetére
Mivel engem is érint az ilyen nagy kijelzős telók témája (az asszonynak nézem), rápislantottam a minideal-re,
és ezt ígérik a csomagba:Package
Size 188 x 107 x 60mm/7.23 x 4.11 x 2.30 inch
Weight 718g
Accessories 2 x 2300mAh Battery
1 x 3.5mm Earphone
1 x USB Cable
1 x Charger
1 x Screen Protector
1 x Back Case
1 x Cover Case
1 x User ManualSzóval szilikon nincs.
Olvasatom szerint meg vagy elégedve a telóval (kivéve a közelségérzékelő), de érdekelne, hogy a home gomb mellett meg van-e a két érintésérzékeny gomb.
-
Maximum1
őstag
válasz
BullZeye #37391 üzenetére
Én ezt találtam még.
"The camera app is bundled in the Gallery. Use any root enabled app manager to uninstall the Gallery, and you will remove both that and the Camera.
You can also use any root enabled file manager to search for and delete "GalleryGoogle.apk".
Alternatively, you can freeze this app."Hát én ezt most kihagyom, nincs kedvem újrarakni ha valami tré van.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #37306 üzenetére
Ja igen, több laptopnál rettentően zavar, hogy pixelesek, és fél méterről is zavaróan látszik a pixel rács. Na 5,7"on az 1280x720 tű éles, pixeleket hébe hóba se láttam eddig, úgyhogy akinek 5"ra kell a full HD az fölöslegesen teper.
De persze holnap fogom tesztelni huzamosabban, és ha addigra látok valahol recéket, szólok!
-
-
blueye
veterán
válasz
BullZeye #37268 üzenetére
Én nem kereskedek, egyszerűen 2. telefont kerestem, rátaláltam a topic-ra és így vettem. Aztán megtetszett egy másik ajánlat, megvettem azt. Eladtam az elsőt. Most várom a harmadikat, ha megjön nyilván eladom a másodikat, nem kell három telefon
De amit írsz azzal teljesen egyet tudok érteni. -
sasa311
veterán
válasz
BullZeye #37206 üzenetére
Pl. nem ismerte az országa jogszabályait, hogy csak olyan terméket rendelhet, ami " szabvánnyal rendelkező." Ugyanis írta, hogy ezért nem engedték be az országba.
Pl.: ha tőled megvesz egy arab egy latex fitymás falra tapasztható műbránert akkor te arról nem tehetsz, ha majd arábiába elveszik azt tőle a reptéren, mert náluk tiltott az ilyesmi...
-
smkb
őstag
válasz
BullZeye #37046 üzenetére
Erősen használatfüggő. Butatelók csak azért bírják tovább, mert nincs használva semmire telefonáláson smsen kívül. Ha ezt is ezekre használja csak apukád, 1 simmel, net nélkül, akkor napokig elmegy. A Jiayu G2S-emen is, ha nem kapcsolom be a 3G-t és nem játszok vele, jópár napig bírja. Készenléti állapotban alig eszik, az éjszakai ki és reggeli be kapcsolás meg szabályozható az MTK csipes telókban, ami pluszban dob az üzemidőre.
Ha meg mégis kell a nagy üzemidő, erős használat mellett, akkor arra a legjobb egy mobil külső akku. Nekem is van egy 6600 mah-os, 3 szor feltölti kb a Jiayut, akár használat közben is. Rendeltem már másnak is, ő egy Samsung Galaxy Minivel használja boldogan (gyakran lemerült neki már napközben, sokat használta a netet rajta). Kisebb mint egy 5" -os teló.
-
smkb
őstag
válasz
BullZeye #37033 üzenetére
Ütésálló nem lesz egyik sem ennyiért, csak csepp, meg porálló.
Lenovo A660, Haier W910, de ezek mindegyikére fel kell mókolni a Google szolgáltatásokat tudtommal, mert gyárilag nincs rajtuk. A660 tán a legjobb vétel 119$-ért, viszont a Haier bele meg jóval erősebb.
-
Víz Elek
senior tag
-
grizlisandor
veterán
válasz
BullZeye #36114 üzenetére
Értem...
Győztest kell hirdetni a Thl W8+ és a JiaYu G4 Advanced között!
W8+:
Olcsóbb, mint ellenfele, kevesebb memóriával és háttértárral, de nagyobb felbontású kijelzővel és gyengébb minőségű üveggel. 2 normál méretű SIM támogatással és kisebb aksival...Jiayu G4-nél meg van határozva, hogy melyik SIM helybe helyezett kártya az elsődleges vagy szoftveresen lehet állítani? Mert ha szoftveresen, akkor nyert a G4 Adv., de ha microSIM az elsődleges baj van, mivel a cégest akarom, mivel van rajta ingyen net.
-
grizlisandor
veterán
válasz
BullZeye #36112 üzenetére
Már így is túllőttem a rászánt összeget és ha teszek hozzá még pár forintot akkor vegyek egy olyan telefont, ami minden igényemet kielégíti...
Kollégám 920as Lumia-ja gyönyörű 4,5" és 720p-s ha jól emlékszek! A GG2-t meg dicsérte...
Ezért vagyok kíváncsi, hogy minőségben nagyon messze áll és érdemes áldozni rá pénzmagot vagy ez is már rongyrázás...
-
stigma
addikt
válasz
BullZeye #35981 üzenetére
Nekem jó lesz egy picit gyengébb is , majd később veszek valami normálisat.
Én még emlékszem a csoda Siemens telódra C35 talán ha jól emlékszem azt nyüstölted éveken keresztül , látom most már jó kis okoskát használtsz
Amúgy jó kis cucc amit írtál kb ~ S3-as tudásszínt van mögötte. -
-
blueye
veterán
válasz
BullZeye #35648 üzenetére
Én a te felvetésed nem értem
@b0bcat: " Lehet, hogy csak pszichésen pozitív érzetű dolog," így, így, lassan mindenki ezt a dolgot emlegeti, pedig sokkal egyszerűbb tölteni reptéren, kocsiban, világvégén...
Sőt, h ON legyek egyre több kínai telefont adnak 2 aksival....
Ráadásul 1 hétvégén a "csapatban" lassan mindenkinek egyforma töltője van, kivéve az OFF iPhone-osokat
-
b0bcat
addikt
válasz
BullZeye #35648 üzenetére
"...melyik jobb, ha naponta 1x kell rádugni töltőre, vagy ha egy hétvégét kényelmesen elbír az akksi."
Én ugyan nem titkoltan akku üzemidő fetisiszta (AÜF
) vagyok, megértem kék szem kolléga felvetését. Nem mindenkit irritál az, ha naponta akár egynél többször töltenie kell a telefonját. (Ami nem feltétlenül a gyenge akku miatt van, hanem lehetnek a júzernek a használati szokásai is extrémek...) Velem nem kizárt, hogy az a baj, hogy szinte kivétel nélkül mindig is olyan telefonjaim voltak (most nem fogom felsorolni őket a Siemens S4-től kezdve...), amelyek jól bírták szuflával az én használati szokásaim mellett
Szóval ez az egész egyéni preferencia kérdése nagy mértékben szerintem. (Ahogyan a PPI-fetisizmus is az. Ott például nincsenek nagy igényeim valami miatt. Talán a Siemens S4-re vezethető ez is vissza...
)
-
madrac
senior tag
válasz
BullZeye #35217 üzenetére
Ilyet se hallottam még, hogy valakinek az 5" az túl pici telefonnak
Nekem zsebben hordásra és egykezes használatra ez a méret már határeset, és nincs kis kezem.
Ha ilyen igényei vannak az embernek, akkor otthoni használatra talán jobb lenne egy plusz tablet mondjuk 10"-es kijelzővel. -
csucsu52
aktív tag
válasz
BullZeye #35217 üzenetére
Abszolút egyetértek!
Nejemnek 5"-os van, kényelmes neki 1 kézzel, nekem 5.7"-os, első pár napban szokni kellett, de mostmár az iPhone roppant kis gagyinak tűnik mellette :-)
Nem mondom, hogy 100%-osan tudom 1kézzel kezelni minden helyzetben, de nem okoz gondot(mondjuk én 193cm magas és 105 kg vagyok, de nejem "átlagos" emberi méretű) -
-
-
válasz
BullZeye #34954 üzenetére
Belülről a Zopo 950/950+ ugyanaz, annak a CWM-e akkor ezek szerint jó hozzá? (még nem kerestem ahhoz, csak hogy van e alapja a dolognak)
Nem feltétlenül, lehet más a kernel benne. Nem érdemes megpróbálni. (Illetve, ha bátor vagy akkor, ok, legfeljebb fehér vagy fekete kép fogad CWM helyett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest