- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
dex02 #109451 üzenetére
Sajnos ennek más baja lesz, mondanám ,hogy van topicja, de egy ideje már lentebb ment a lelkesedés.
Én épp a héten flasheltem egy ilyet, minden gond nélkül.
Ha egyáltalán nem tölti, akkor az töltőáramkör hiba lehet. Megpróbálnám esetleg felflashelni egy másik romot, de sajna az első hibára gyanakszok.
Kérdésed van, keress privátban, vagy a topicjában van leírás a flashelésre.
-
janaman01
addikt
válasz
dex02 #107096 üzenetére
Én a coolpadot sokszor visszasirtam , egyik legjobb kinai a maga kategóriájában, jó képek jó gps , jó hangzás, jó összeszerelés, szép kijelző, a 4g hiánya miatt cseréltem le, (sajnos)
Ja és nem nagyon hallottam hibás darabról, pedig eladtak egy jó párat(itthon is)
Üvegfóliával használtam, nembtudom mennyire strapás a kijelzője, de tuti nem gagyi az se -
-
-
puskas2
csendes tag
-
Geree
senior tag
Jiayu G2S GPS antenna update:
az "új antennát" meg még tesztelem, mert vagy leárnyékolja a fém kerete a telefonnak, vagy vmi interferencia van a dologban mert ahogy közel teszem a telefonhoz..(pl. ráragasztom a hátuljára) drasztikusan csökken a jel megint...
sajnos a héten nem valószínű, hogy lesz időm vele foglalkozni..ps,: EPO es AGPS is be volt kapcsolva de az csak az elején a műholdak megtalálását gyorsítják...jelen nem változtatnak.
-
Geree
senior tag
nem, az alufólia nem jött be sajnos
rosszabb nem lett, de szerintem jobb sem..az a baj, hogy nem tudom melyik érintkező micsoda...a GPS antennát is csak kizárásos alapon választottam ki...
hétvégén még játszok vele, de itt pesten bérházban 0 vétellel nehéz tesztelni is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest