-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék...
A feleségem másfél éve nyúz egy Jiayu g4-et (legelsö "basic" modell, eredeti (még magyarul nem tudó) ROM-al). Nagyon sokáig szuper volt, stabil, gyors, stb, de kezd zavaróan gyakran lefagyni, hosszan elgondolkozni, stb...
Hogy lehetne orvosolni?Nem vagyok otthon a telefonokban, de ahogy utánaolvastam, két dolgot találtam rá: ROM csere, vagy gyári visszaállítás. Melyiket javasoljátok?
A ROM cseréröl találtam szuper leírást, viszont temérdek ROM van, és fogalmam sincs, melyiket érdemes feltenni... Tudnátok konkrétat ajánlani, vagy iránymutatást adni a választáshoz?
A "gyári visszaállítás"ról nem találtam konkrét leírást. Esetleg be tudnátok linkelni egyet, ha inkább ez az ajánlott megoldás? Vagy ezalatt a telefon menürendszerében lévö factory resetet kell érteni?
Köszi elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Konteó topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest