Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNpusi
csendes tag
válasz
sasa311
üzenetére
Akkor jól összerakott rendszered van. Mint írtam, enyémnél magától tűnt el a teljes ram valami oknál fogva (olvastam olyat, hogy az android lefoglal magának valamennyit, de érdekesen néztem erre az infóra)
@ZaXXoN: Ha a te érved érvényesülne, akkor a Galaxy S3-ban 128 vagy kevesebb memória lenne.
Memória méretét nem a számítási teljesítményre értem. (És task killhez, betöltéshez se a memória méret a lényeg, senem a proci igazán, hanema memória késleltetési ideje, sávszélessége, meg a háttértár sávszélessége)Egy szóval se mondtam, hogy az 512 ram, használhatatlanul kevés. Csak betelik. Ahogy sasa311 írta, azok a programok futnak nála (melyből a kiemelkedő ramrészt a chrome eszi), 190mb szabad ram van. Tehát tökéletesen elég 512 ram, dupla maggal 3 lapos böngészésre, ez bebizonyosodott.Én saját szubjektív véleményem az, hogy kevés (számomra) az 512 ram, mert ha abból indulok ki, hogy most telefont szeretnék venn per pill, hirdetéseket nyitogatnék meg, webshopokat, gsmarea.comot, stb, ezek lennének vagy 8 lap minimum. Emellé (héven pl) szeretnék hallgatni vmi zenét/netrádiót, netán menne egyéb alkalmazás (facebook messenger, mittomén, stb), ez már csak megeszi az 512 ramot. És ha taskot váltok ezek közül 512 ramnál várnom kéne a virtuális memóriából való betöltésre, pl. Ezekre -véleményem szerint- elég a dupla mag (futó-háttérben futó alkalmazások), a sok adatot meg memóriában tárolva gyors elérésre lehet szert tenni, de ezen adatok mérete szerintem meghaladja az 512 ramot, de a gigát még nem.//Elnézést a hosszú kommentért
Szerk.: nem általános eset vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest