-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #89061 üzenetére
Szia!
Én nem azt írtam, hogy annyiról kell nézni! Ez volt a cikkben. De azért egy tv-n filmet az ember nem 1m-ről néz! Ha mint monitor olvas rajta akkor megint más az ideális távolság. Én azért használok 24"-os kijelzőt hogy ne kelljen szemüveggel az apró szar 2pixeles betűket bogarászni. Inkább sima HD-re állítom és minden simán olvasható szemüveg nélkül is. Ha viszont filmet nézek akkor bizony az olvasáshoz most mért! 110cm túl közel van inkább a 2 méter a kellemes. De mint mindenhol írták is ez "humanoid" függő. A TV meg 2m-ről kisüti a szememet azt inkább 3-4m-ről ideális (nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest