- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs #87903 üzenetére
Nem akarom ezt a xino-t fényezni, de én áprilistól használtam mostanáig, amíg a lead1-et meg nem vettem, de semmi de semmi bajom nem volt vele[mint írtam tévézek a telón ehhez kevés volt a 2 mag, ezért váltottam]. Nem fagyott, akadást nem vettem rajta észre ha igen, akkor csak olyankor, mikor nekiállt 1-2 appot frissíteni és az amíg le nem futott akadt 1 kicsit a droid meg elgondolkodott. Amúgy általános használatra, telefon, sms, esetleg youtube-os zenehallgatás, + 1-2 nem nagy erőforrásigényű játékra (subway surf, hill climb) alkalmas.
A kisfiam bevitte a suliba, minden osztálytársa ilyet akar vennipedig van ott xperia, samu stb.
Vettem hozzá egy általános 4 colos bújtatós bőr tokok 2e ft-ért, ezt még tudom ajánlani, mert így csak berak zsebbe, akár kulcs mellé is
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest