- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
kmarci25 #84548 üzenetére
Nekem van bluetooth-os vevő a mostanihoz, de körülményes és minden marhaságtól megszakad. Tehát pl. átmégy egy hosszabb alagúton, akkor a telefon azt érzékeli, hogy nincs gps jel, utána meg már hiába látja a külső vevő, ha nyílt terepre ért az ember, mégsem találja meg a telefon a poziciót. Ilyenkor kilép, bluetoothGPS újracsatlakoztat és jó. Csak hát autóban menetközben..
Persze lehetséges, hogy az app hibája, de már sokszor belefutottam. Valamint azt is tölteni kell mindig, szóval én jelenleg ezért keresek telefont, hogy ne kelljen ezzel kínlódni.. De persze végülis használható, amikor működik fényévekkel gyorsabbab megtalálja a műholdat bárminél és pontos is. Valamint az is gáz, amikor merül a telefon, legalábbis az enyém, akkor pontatlan lesz.. Gondolom a bluetooth nem stabil már annyira, tehát arra is kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Stellar Blade
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest