- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtuby
csendes tag
Hi!
A többi típust nem ismerem, de én egy Feiteng H9500-at (MTK6582-vel) használok lassan egy hónapja, de összeszerelési minőségre abszolút nincs panaszom. Ez kinézetben igazából egy Samsung S4 klón (kicsit nagyobb nála) de fogásra tapogatásra nem érezni minőségibbnek haverom S4-ét. Elég masszívnak tűnik, nem nyiszog, nem recseg a hátlap sem, ha megtekergeted (nem nagyon lehet, mert baromi merev a teló).
Optimalizáltságban talán kicsit jobb nála asszony Jiayu G4C-je de azon nem gyári rom van ezen meg stock, amivel küldték azzal használom. Nem is fagyott le még egyszer sem ellenben a G4-el ami azért néha hajlamos erre.Én kellemesen csalódtam ebben a teljesen ismeretlen márkában... nem is "műszaki" okok miatt akarok tőle megválni, hanem mert nekem egy picit nagy a mérete.
Szerintem ebben az olcsó kategóriában a többi telefon sem lehet rossz (vagy sokkal jobb) inkább ott a lutri, hogy elég változó a minőségük és ha kifogsz egy szart akkor azt körülményes kicseréltetni...
Jó lenne mindegyik telefont megfogdosni és nyomkodni vásárlás előtt, mert így csak a többi felhasználó véleményére hagyatkozhatsz, már ha van ilyen telefonnal rendelkező a forumon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest