Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #83496 üzenetére
Szia!
Én hiszékeny ember vagyok DE nem annyira mint te! Te komolyan elhiszed azt hogy egy ilyen komoly újítást
csak a THL használ? Ha igen akkor sajnállak! A nagy gyártók Ha(?) ez egy kiforrott, megbízható, megoldás lenne legalább a csúcs modelljeikbe beleraknák! Hiszen ez egy bomba marketing fogás lenne(feltéve ha igaz?). Erre nem gondoltál még? Tudom létezik "űrtechnológia" de komolyan elhiszed azt, hogy egy a világpiacon noname kis cég(THL) nem adná el azonnal a licensz jogot amiből rendes bevétele származhatna és a saját fejlesztésre fordítana? Szerintem az egész azon alapszik, hogy valahol(majd kiderül, hogy hol) belenyúltak a szoftverbe és beraktak egy csomó kaput a magok elé. Az sincs kizárva, hogy alapból nem engedélyezik az összes mag futását. Az egy dolog, hogy a teszt program mit ír ki! Az egy másik dolog, hogy egy más típusú telefonnal összehasonlítva egy és ugyanazon APK-val(nem tesztprogrammal!) melyiknek mennyi és mekkora a processzor felhasználása? A sima "lúzer" soha nem fogja észrevenni azt hogy 2mag megy pl 1600Mhz-n vagy 2mag csak 800Mhz.
Persze a telepített APK-nál lehet ez a korlát már nem biztos,hogy működhet! Így egy jó kis NFS az 5000mA() akkumulátort is simán behorpasztja..........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest