Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #83496 üzenetére
Szia!
Én hiszékeny ember vagyok DE nem annyira mint te! Te komolyan elhiszed azt hogy egy ilyen komoly újítást
csak a THL használ? Ha igen akkor sajnállak! A nagy gyártók Ha(?) ez egy kiforrott, megbízható, megoldás lenne legalább a csúcs modelljeikbe beleraknák! Hiszen ez egy bomba marketing fogás lenne(feltéve ha igaz?). Erre nem gondoltál még? Tudom létezik "űrtechnológia" de komolyan elhiszed azt, hogy egy a világpiacon noname kis cég(THL) nem adná el azonnal a licensz jogot amiből rendes bevétele származhatna és a saját fejlesztésre fordítana? Szerintem az egész azon alapszik, hogy valahol(majd kiderül, hogy hol) belenyúltak a szoftverbe és beraktak egy csomó kaput a magok elé. Az sincs kizárva, hogy alapból nem engedélyezik az összes mag futását. Az egy dolog, hogy a teszt program mit ír ki! Az egy másik dolog, hogy egy más típusú telefonnal összehasonlítva egy és ugyanazon APK-val(nem tesztprogrammal!) melyiknek mennyi és mekkora a processzor felhasználása? A sima "lúzer" soha nem fogja észrevenni azt hogy 2mag megy pl 1600Mhz-n vagy 2mag csak 800Mhz.
Persze a telepített APK-nál lehet ez a korlát már nem biztos,hogy működhet! Így egy jó kis NFS az 5000mA() akkumulátort is simán behorpasztja..........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest